Chatlack
Kayıtlı Üye
Evet efsaneydi tam anlamıylane arasan var çünkü
Evet efsaneydi tam anlamıylane arasan var çünkü
Bende onu bekliyorumSevgili saygı değer modlar, öncelikle umarım iyisinizdir. Summer time saga oyununun, Yeni update'i ne zaman gelecektir bir bilginiz var mı. Eğer varsa beni bilgilendirmeniz çok makbule geçer. Seviliyorsunuz kendinize dikkat edin iyi günler
Herhangi bir yama kurmanıza gerek yok oyun direkt olarak türkçe bir şekilde iniyor.türkçe yamayı kuramadım yardımcı olabilecek var mı?
setup ı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra cmd 1-2 saniye açılıp kapanıyor hiç bir değişiklik yok.Herhangi bir yama kurmanıza gerek yok oyun direkt olarak türkçe bir şekilde iniyor.
Oyunu cloud linkinden mi indirdiniz?setup ı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra cmd 1-2 saniye açılıp kapanıyor hiç bir değişiklik yok.
reklam engelleme ile direk siteye ulaşabilirsin yada bir iki kere linke git yazısına tıklayarak ulaşabilirsin bazıları bildirime izin vermezsen linki açmıyorbir tek ben mi indiremiyorum? İndirme başlatmıyor ve ikidebir saçma sapan başka sitelere atıp duruyor...
Buraya Tıklayarak ilgili videoya ulaşabilirsiniz.bir tek ben mi indiremiyorum? İndirme başlatmıyor ve ikidebir saçma sapan başka sitelere atıp duruyor...
Merhaba oyunda (Jiang) telefon için çantayı bulma görevinı aldıktan sonra hata veriyor görev tamamlanmadıgı ıcn arac alınmıyor dairler acılmıyor cozumu varmı acaba
Link sağlayıcısında sorun var.linklerde hata mı var