T
telat66
Kayıtlı Üye
güncelleme ücretliÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
güncelleme ücretliÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Destekçi Plus erişiminiz hali hazırda var zaten yani istediğiniz gibi erişebilirsiniz.Oyuna erişim sağlamam için hangi paketi almam gerekli?
sorduğumda yoktu, sonradan alıp hallettim teşekkürlerDestekçi Plus erişiminiz hali hazırda var zaten yani istediğiniz gibi erişebilirsiniz.
Rica ederim, keyifli oyunlar.sorduğumda yoktu, sonradan alıp hallettim teşekkürler
Hangi platformdan oynuyorsunuz ?Admin güncellemeden önce oyuna girebiliyordum. Güncelleme yaptıktan sonra atmaya başladı oyuna giremiyorum yardım lazım.
Yapımcıyla alakalı bir durumdan kaynaklanıyor bu sorun.Android
Evet bu bölüm biraz daha kısaydı.son güncellemede oynama süresi kısa mı, 2 görev yaptım başka da bir görev göremedim.
Teşekkür ederim. Neredeyse hiç güncelleme olmamış. Sadece 2 kişiyle konuştum 15 dkka bile sürmedi oyun süresi.Evet bu bölüm biraz daha kısaydı.
Hayır kayıt dosyalarınız kalır.Oyunu sil yükle yapsam kayıt dosyam silinir mi
Bunu yapmaya çalıştık fakat yapımcıdan kaynaklı olarak bazen kayıt dosyalarınız yeni bölümde çalışmıyor, bu sadece bir oyuna özel değil çoğu oyunda böyledir.Tek sorun oyunu zaten nerdeyse bitirmeye gelip simdi guncelleme ile en baştan baslamak adult hesabiyla giris yapiyoruz verilerimizi en azindan ilerlemeyi kaydedicek bisey yapamazmisiniz ?