bunuda bir türlü bitiremedim beee çok karmaşık
Discord sunucumuza katılıp #kayıt-dosyalarınız odasından save bulabilirsin, nasıl yüklemen gerektiği sabitlenen mesajlarda bulunuyor.save açmıyor yeni save varr mı,baştan oynamak sıkıcı
Summertime Saga Rehber - Genel - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman buradan rehberden yardım alarak ilerleyebilirsin.oyunumda bi sorun var Eve beni partiye çağırıyor evlerine gidiyorum evlerinin garaj kısmında ablasıyla konuşuyorum yukarı çıkınca çatıda kimse olmuyor.
Summertime Saga Rehber - Genel - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman buradan rehberden yardım alarak ilerleyebilirsin.
Başka bir saveden biraz geri alıp tekrar dene yine olmazsa Discord Sunucusuna gelip daha detaylı yardım alabilirsin.Evet orda gözükücekleri yazıyor o yüzden oyun dosyamda bi hata var heralde oyunu silip yeniden yüklemem ya da başka bi saveden devam etsem düzelir mi acaba ?
Tarayıcının çerezlerini temizleyip baştan indirmeyi deneyin, olmazsa farklı bir tarayıcıdan indirmeye çalışın.VPN kapalı olmasına rağmen indirme linklerinde hata alıyorum. Sorun nedir acaba ?
Oyuna yeni güncelleme geldiği için yeni sürümde çevirildi, o yüzden şuanda betada.oyunu indirmek için beta üyeliğine ihtiyacınız var diyor gerçekten yaptınız mı böyle bişeyi?
Bir önceki sürümü oynadıysan 2dklık görev var ben oynadım hayal kırıklığıydı0.20.12 yamasinda neler var öğrenebilir miyim