Kontrol ettiriyorum.oyun çöküyor açıp oynamaya başladıktan bir süre sonra kapanıyor nedeni nedir acaba
PC mi APK mı?oyun çöküyor açıp oynamaya başladıktan bir süre sonra kapanıyor nedeni nedir acaba
pcPC mi APK mı?
Mobil ödeme ile satın alım gerçekleştiremezsiniz.Son güncellemede ne gibi yenilikler var ve mobil ödeme ile betayı satın alabiliyor muyuz?
Bedava olduğunu nasıl anlıyoruz oyunların.Oyunların çoğu belli bir süre sonra herkese açılıyor zaten bedava olarak oynuyorsunuz.
Discord sunucumuzda duyuru yapılıyor ve betadaki Türkçe oyunlar kategorisinden Türkçe oyunlar kategorisine geçiş yapıyor.Bedava olduğunu nasıl anlıyoruz oyunların.
Anladım çok teşekkürlerDiscord sunucumuzda duyuru yapılıyor ve betadaki Türkçe oyunlar kategorisinden Türkçe oyunlar kategorisine geçiş yapıyor.
Rica ederim.Anladım çok teşekkürler
Tekrar rahatsız ediyorum ama "Türkçe Oyun" kategorisinde Milf City 0.71 sürümü var oyunu indirdim "erişim hatası" verdi. Neden olmuş olabilir? "Türkçe Oyun" kategorisinde olduğunda ücretsiz olmuyor muydu.Rica ederim.
Özel çeviriyi indirmişsiniz ondan dolayı erişiminiz yok bildirimi alıyorsunuz. Normal çeviriyi indirip tekrardan denerseniz oyuna sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.Tekrar rahatsız ediyorum ama "Türkçe Oyun" kategorisinde Milf City 0.71 sürümü var oyunu indirdim "erişim hatası" verdi. Neden olmuş olabilir? "Türkçe Oyun" kategorisinde olduğunda ücretsiz olmuyor muydu.
oyuna giriyorum 3 4 dk içinde bazen okadarda sürmüyor atıyor nası çözerim.
Oyunu ne zaman indirdiniz?Bilgisayarda oyun bir süre sonra kendi kendine kapanıyor yardımcı olur musunuz ?
yaklaşık 1 saat önceOyunu ne zaman indirdiniz?