Öyleydi fakat oyunda çok fazla hata olduğu için o güncellemeyi erteleyip sadece ana hikayeyi bitirdiler.Bu yeni harita güncellemeye dâhil değil miydi?
Öyleydi fakat oyunda çok fazla hata olduğu için o güncellemeyi erteleyip sadece ana hikayeyi bitirdiler.Bu yeni harita güncellemeye dâhil değil miydi?
Tech update ile beraber gelecek diye biliyorumYeni sürümde yeni karakterlerin rotaları gelecekmi ?
Tarih veremiyoruz maalesef.Oyunun indirme linkleri gözükmüyor ne zaman açılacak
Kanka bekle biraz oyun açılıyor sabret sadeceoyunu indirdim fakat oyun açılmıyo adult oyun çeviri yazısı kalıyo ekranda. nasıl çözebilirim
Son sürümüdür ana hikaye bu güncellemede bitti.yeni hikaye mi bu yoksa eskisi mi
• Linke tıklayın.türçe indiremiyorum gittiğim linkler başka reklam linklerine yönlendiriyor
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda kayıt dosyaları kanalında bulabilirsiniz.Beyler benim save dosyalari gitti elinde olan varsa yardım etsin 0.20 de kalmıştım ?
Oyun içerisinde kayıt aldığınız zaman kayıt dosyası oluşturabilmek için.Android de neden tüm dosyalara ve medyaya erişim istiyor
Oyunun bu versiyonunda şuan bu karakterlerle ilgili birşey yapamıyorsun.Consuela nın kızı ve arkadaşıyla birde beden hocasıyla bir şey yapmak için ne gerekiyor kızlarla soyunma odasında işi tam ilerletecekken annie engel oluyor bedenci de spor salonuna git diyor. Bulamadığım için sormak istedim bu yada önceki güncelleme de görev olarak bulunan bir şeyde ben mi nasıl yapılacağını bulamadım yoksa oyunun güncel versiyonunda da bu kişilerle ilgili bir şey yapılamıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim