Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
legendaryng

legendaryng

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni sürümde yeni karakterlerin rotaları gelecekmi ?

D

Danger1245

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun indirme linkleri gözükmüyor ne zaman açılacak

D

diko15

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu 20.9 ta bişey yok galiba herhangi bir görev yok balıkkadın dışında o da görev değil

T

telat66

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
türçe indiremiyorum gittiğim linkler başka reklam linklerine yönlendiriyor

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
türçe indiremiyorum gittiğim linkler başka reklam linklerine yönlendiriyor
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.

RoseTheSlayer

RoseTheSlayer

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben Şahsen oyunları ingilizce olarak sevdiğim için türkçesiyle oynamadım ama çevirmenlerimizin daha önceden yaptığı işlere bakarsak Çevirinin kusuru olmayacağına eminim Oyun kısmına gelirsekte öncelikle oynamak için iyi bir hafıza gerekiyor yaptığınız görevleri aldığınız itemleri hatırlamak için filan çünkü oyunun bir bölümünde envanterimde bulunan bir itemi hala aradığım için sinir krizi geçirmiştim harita ayrıntıları ve hikaye hızının muazzam olduğunu oyuna girdiğinizde anlayabilirsiniz ayrıca benim gibi %100 oyunu bitirmeyi sevenler içinde bir sürü karakter ve o karakterlerinde bir sürü ayrı sahnesi var(gizli sahneler vb.) kısacası oyunu oynadığınıza üzüleceğinizi düşünmüyorum hele hala devam eden güncellemeleri varken iyi oyunlar :)

T

telat66

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
tama zannedersem oyundan bilgi sahibisin 10 yıl önce bitirmiştim yabancı dil bilmem bişey soracan oyunun kaydettiği dosyayıları değiştim di oyun ilerleme kayıt dosyalarının
adı ve neresindeki dosya hatırlatırmısı

İsimsiz71

İsimsiz71

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beyler benim save dosyalari gitti elinde olan varsa yardım etsin 0.20 de kalmıştım ?

lukeharlan

lukeharlan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android de neden tüm dosyalara ve medyaya erişim istiyor

Alitopp

Alitopp

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Consuela nın kızı ve arkadaşıyla birde beden hocasıyla bir şey yapmak için ne gerekiyor kızlarla soyunma odasında işi tam ilerletecekken annie engel oluyor bedenci de spor salonuna git diyor. Bulamadığım için sormak istedim bu yada önceki güncelleme de görev olarak bulunan bir şeyde ben mi nasıl yapılacağını bulamadım yoksa oyunun güncel versiyonunda da bu kişilerle ilgili bir şey yapılamıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Consuela nın kızı ve arkadaşıyla birde beden hocasıyla bir şey yapmak için ne gerekiyor kızlarla soyunma odasında işi tam ilerletecekken annie engel oluyor bedenci de spor salonuna git diyor. Bulamadığım için sormak istedim bu yada önceki güncelleme de görev olarak bulunan bir şeyde ben mi nasıl yapılacağını bulamadım yoksa oyunun güncel versiyonunda da bu kişilerle ilgili bir şey yapılamıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim
Oyunun bu versiyonunda şuan bu karakterlerle ilgili birşey yapamıyorsun.

Üst Alt