Oyunun kendisine problem var yapımcı sonraki güncellemede düzeltecek.Telefondan oynuyorum oyun gidiyor bir süre sonra ekran kararıyor bu sorunu nasıl giderebilirim?
Kanka ekranın sağında solunda yukarısında ve aşağısında sırasıyla oklar çıkıyor onlara basmalısın ama hızlı olmalısın çünkü süre hızlı geçiyorArkadaşlar Dimitrinin dövüş sahnesini geçebilen var mı? Nasıl geçeceğiz o sahneyi
KÖTÜÇOCUK bilgisayarın şifresiOda arkadaşımın pcsinin şifresi ne bide küçük dal parçasını aldım garaja götürüyotum ama olmuyor nasıl yapıcam
dal parçası için garajdan matkap alman gerek öğlenleyin bir daha deneOda arkadaşımın pcsinin şifresi ne bide küçük dal parçasını aldım garaja götürüyotum ama olmuyor nasıl yapıcam
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Giriş yapıyorum şifre hatalı diyor doğru giriyorum
Oyunu tekrar indir bu sorun çözülmüş olmalı. Eğer hala bir sıkıntı yaşarsan mod menüsünden modu kapat ve ayrıl seçeneğine tıkla modu kapat.Telefondan oynuyorum oyun gidiyor bir süre sonra ekran kararıyor bu sorunu nasıl giderebilirim?
20.8 sürümü update'in ilk çıkan haliydi o kadar. Ama içinde belli hatalar vardı 20.9 sürümü de bu yüzden çıktı bu sürümün ondan tek farkı içerdiği hata düzeltmeleri.Son güncellemenin 20.8 güncellemesinden hikaye olarak bir farkı var mı
Ana hikaye tam olarak nereleri kaplıyor tam olarak bi süre oldu da oynayalı ?Yeni sürümlerde ana hikayenin bittiği yerden direkt olarak devam edebilirsiniz kayıt dosyasına gerek olmadan.
Bir yerden sonra bende tıkandım ondan dolayı silmiştim tekrar indircemoyun tamamlanmış halimi ? oyunu bitirdim bazı yerler eksik gibi hikayede ben mi yanlış yaptım acaba görev listesinde hiç bir şey kalmadı. Yardımcı olabilirmisiniz ?
Hayır oyun daha tamamlanmadı. Yapımcısı oyunu geliştirmeye devam ediyor. Bu yüzden oyunda eksiklikler mevcut.oyun tamamlanmış halimi ? oyunu bitirdim bazı yerler eksik gibi hikayede ben mi yanlış yaptım acaba görev listesinde hiç bir şey kalmadı. Yardımcı olabilirmisiniz ?