Kayit alamiyorumki hic acilmiyorAydin2000 Maalesef oyun ağır bir oyun olduğu için oyun içerisinde kapanmalar oluyor oyun içerisinde her sabah hızlı kayıt almanızı öneririm.
Giriş ekranında kalmasından bahsediyorsanız oyuna girmesi uzun sürüyor ortalama 5-6 dakika sürer.Kayit alamiyorumki hic acilmiyor
Oyunu farkli bir linkden indirdim simdi aciyorum 2 dakkika sonra kapaniyor yeniden acmaya calisiyorum ekran donuyor ve yine kapaniyor cok sinir oldum dosdum bu hic adil deyilGiriş ekranında kalmasından bahsediyorsanız oyuna girmesi uzun sürüyor ortalama 5-6 dakika sürer.
Evet bu yeni sürümOyuna Güncellememi geldi
Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur oyunda problem yoktu çünkü. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Selam bir sorun var. Oyuna giriyorum şifreyi felan ama açılış ekranın da bir süre durduktan sonra kendi kendine kapanıyor neden olabilir böyle birşey
Oyunu arkaya atıyorsanız eğer ondan olabilir eğer atmıyorsanız Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Oyunu mobilden oynuyom xaiomi poco x3 NFC telefonum ama sürekli siyah ekran veriyor neden
Yapımcısı o şekilde yapmış oyunun normal hali öyle.Açmayı başardım ancak ekranın yanları baya bir siyah kaldı oraları nasıl doldurucam
Aynı sorun bende de var çözüme ulaştın mıSelam bir sorun var. Oyuna giriyorum şifreyi felan ama açılış ekranın da bir süre durduktan sonra kendi kendine kapanıyor neden olabilir böyle birşey
• Linke tıklayın.Aylink link yönlendirmesinden dolayı mobilden indirilmiyor, sürekli farklı reklamlara atıyor.
KÖTÜÇOCUKBu PC bin şifresi ne Mackenzie