AndroidHile menüsünü kullandıktan sonra siyah ekran veriyor
ben mobil için oynayamıyorum ne zaman bir konuşma falan olsa bir dk sonra ekran siyah oluyor sebebi nedir
Siyah ekran alıyorum Android te
Oyunun kendisinde problem var yapımcı bir sonraki güncellemede bu hatalarla ilgilenip oyunu tam ekran yapacak bizim düzeltebileceğimiz bir şey değil maalesef.Hile menüsünü kullandıktan sonra siyah ekran veriyor
Kayıt dosyası olmadan da oynayabilirsiniz ana hikayenin bittiği yerden devam edebiliyorsunuz.Android için kayıt dosyası olan varmı varsa dosya ekleden beni etıketlyerek paylaşabılımısınız plss
Oyunun kendisi böyle en fazla bu kadar oluyor sıradaki güncelleme ile düzelecek.Oyun tam ekran olmuyor bu sorun ile ilgili bir çözüm yolu var mı?
Oyunun kendisinde problem var yapımcı bir sonraki güncellemede bu hatalarla ilgilenip oyunu tam ekran yapacak bizim düzeltebileceğimiz bir şey değil maalesef.Oyun da oynamaya başladığımız 5 dk içinde siyah ekran veriyor veya donuyor düzeltilmesi lazım Android telefonlar için
Çok ağır bir oyun, 4-5 dakika kadar bekletebilir.Merhaba indirdiğim oyunda hesabımı girdikten sonra oyun çeviri ekranında takılı kalıyor yardımcı olursanız sevinirim
Yoksayıp geçebilirsiniz.oyun bu yerde hata veriyor ne yapmalıyım ?
Yeni sürümlerde ana hikayenin bittiği yerden direkt olarak devam edebilirsiniz kayıt dosyasına gerek olmadan.Benim bütün ilerlemem silinmiş oyundaki yeni sürümle