Byferohck
Discord Ünlüsü
Ekim ayı içersinde Yayınlanacak Biraz Daha SabırAhh Neredesin üzümlü kekim
Ekim ayı içersinde Yayınlanacak Biraz Daha SabırAhh Neredesin üzümlü kekim
Sabırla bekliyorum kankaEkim ayı içersinde Yayınlanacak Biraz Daha Sabır
Victoria'ya sarıldığımız kısımda bitiyor mevcut sürümde.Kısa geldi bana nedense boyutuna bakacak olursak. En son olan olayı yazabilir misiniz? Yanlış bir şey yapıp yapmadığımı bilmek istiyorum.
Az Kaldı Az Biraz Daha Sabırözledik be nerdesin
3. Bölüm ne zaman geliyor bilen varmı?Ekli dosyayı görüntüle 2601Paylaşılan Tarih: 28.08.2020
GENEL BAKIŞ
Genç bir ruh, travmatik bir deneyimden sonra hayata geri dönmenin yolunu bulmaya çalışır. Üniversite başlamak üzere ve gizemler de ortaya çıkmak üzeredir.
Çeviri desteği için 'Gokhie adlı üyemize teşekkür ederiz.
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.12 GB
Oyun Boyutu APK: 415 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Romance, Big tits, Big ass, Violence, 3DCG, Male Protagonist, School setting, Virgin
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer's Gone oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2603 Ekli dosyayı görüntüle 2604 Ekli dosyayı görüntüle 2605 Ekli dosyayı görüntüle 2606 Ekli dosyayı görüntüle 2607 Ekli dosyayı görüntüle 2608 Ekli dosyayı görüntüle 2602
Yapımcısı bu ay geleceğini söylemişti. Ama belirli bir tarih yok.3. Bölüm ne zaman geliyor bilen varmı?
Evet erkek olarak oynuyorsun.Karakter erkek mi
3.bölüm değilde oyunun türkçe çevirisi biraz bozuktu düzeltildi mi3. Bölüm ne zaman geliyor bilen varmı?
Türkçe Çevirisinde Sıkıntı Yok Sen Yapay Zeka Oynamış olabilirsin eskiden3.bölüm değilde oyunun türkçe çevirisi biraz bozuktu düzeltildi mi
Hayır.Güncelleme henüz gelmedi dimi
Gelecek bölümle boyut yarıya düşürülecek Ve şu anki oyunun neredeyse 3 katı uzunluğunda olacakAnladım. Boyutunun yüksek olması sahnelerden ve grafiklerden kaynaklı o halde. Uzunluğu ise tatmin edilir seviyedeydi aşırı beğendim.
Umarım. Mükemmel olur öyleyse. İyi oyunlar.Gelecek bölümle boyut yarıya düşürülecek Ve şu anki oyunun neredeyse 3 katı uzunluğunda olacak
Evet.karakter erkek mi