Byferohck
Discord Ünlüsü
Rica ederim tek sıkıntı Oyunun %60 ını kaybettiAnladım çok teşekkürler
Rica ederim tek sıkıntı Oyunun %60 ını kaybettiAnladım çok teşekkürler
Kaybetti derken çok kısa mi olacak yaniRica ederim tek sıkıntı Oyunun %60 ını kaybetti
Ekran Kartının Yandığı Haberini VermiştimKaybetti derken çok kısa mi olacak yani
Hadi ya çizgi roman tadında olacak o zaman yüksek ihtimalEkran Kartının Yandığı Haberini Vermiştim
Oyunun %60 Lık Kısmını Render Yapamadı Bunun Yüzünden Yani Oyun Güncellemesi Yarıya Düştü Gibi Birsey Oldu 3100 render beklerken Şuan 1350 sini renderlayabilmiş Malesef
3090 Stoğu Yok Yoksa Şuan Satın Almıştı 11 Yeni Görsel Paylaştık Oyun Evrim Geçirdi Discord Sunucumuzda Varsanız Görseller kanalını Kontrol edin YOK İSENİZ KATILMAK İÇİN BU YAZIYA DOKUNABİLİR SİNİZHadi ya çizgi roman tadında olacak o zaman yüksek ihtimal
Görüntüleme iznim yokmuş sanırım neden3090 Stoğu Yok Yoksa Şuan Satın Almıştı 11 Yeni Görsel Paylaştık Oyun Evrim Geçirdi Discord Sunucumuzda Varsanız Görseller kanalını Kontrol edin YOK İSENİZ KATILMAK İÇİN BU YAZIYA DOKUNABİLİR SİNİZ
Resimleri Görüntüleme İzniniz Var Discord Da Herkese Açık Oyun Güncelleme Duyurularından Bahsediyorsan Onları Satın Alıp Bedava Paylaşıyorduk Ama Bazı Kendini Bilmezler Çalıp Farklı Farklı Yerlerde Paylaşıyordu Bunun İçin Herkese Kapandı.Görüntüleme iznim yokmuş sanırım neden
Görüntüleme iznim yokmuş sanırım neden
Herkese değil Sadece Tanınmış, Kıdemli ve Destekçi Plus üyelikleri olanlar görüntüleyebilir.Resimleri Görüntüleme İzniniz Var Discord Da Herkese Açık Oyun Güncelleme Duyurularından Bahsediyorsan Onları Satın Alıp Bedava Paylaşıyorduk Ama Bazı Kendini Bilmezler Çalıp Farklı Farklı Yerlerde Paylaşıyordu Bunun İçin Herkese Kapandı.
Telefonla mesaj yazma kısmında klavye buga giriyo yazılar gözükmüyor, klavye inmiyorEkli dosyayı görüntüle 2601Paylaşılan Tarih: 28.08.2020
GENEL BAKIŞ
Genç bir ruh, travmatik bir deneyimden sonra hayata geri dönmenin yolunu bulmaya çalışır. Üniversite başlamak üzere ve gizemler de ortaya çıkmak üzeredir.
Çeviri desteği için 'Gokhie adlı üyemize teşekkür ederiz.
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.12 GB
Oyun Boyutu APK: 415 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Romance, Big tits, Big ass, Violence, 3DCG, Male Protagonist, School setting, Virgin
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer's Gone oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2603 Ekli dosyayı görüntüle 2604 Ekli dosyayı görüntüle 2605 Ekli dosyayı görüntüle 2606 Ekli dosyayı görüntüle 2607 Ekli dosyayı görüntüle 2608 Ekli dosyayı görüntüle 2602
Oto ya tıklayın mesaj atacaktır.Telefonla mesaj yazma kısmında klavye buga giriyo yazılar gözükmüyor, klavye inmiyor
Eyw Discord takiler yardım etti. Yine de sağolOto ya tıklayın mesaj atacaktır.
Ya mobil oyun yok mu beylerÇok mükemmel bir oyun. Herkese tavsiye ederim.
Android yazan linkler zaten mobil için ?Ya mobil oyun yok mu beyler
Mobil oyun yokmuEvet 2. Bölümün Türkçesi Yakında 3. Bölüm Yayınlanacak.
Oyun mobil zatenMobil oyun yokmu
Oto tuşuna tıklayın iyi oyunlar.Oyunda bi kısmı geçemiyorum whatsapp mesajlaşma kısmını nasıl geçebilirim ilerleyemiyorum
Oto tuşuna tıklayın iyi oyunlar.