Lunael
Yetkili
tamam ozaman sağolBu güncelleme de gelmez
tamam ozaman sağolBu güncelleme de gelmez
3. Bölüm Çıkmak Üzere Yapımcı Diğer Oyunu İle İlgilendiği İçin Bu Oyunla Fazla İlgilenemedi Son Aylarda Bu Oyuna Daha Fazla Yöneldi Ve Şuan %80 TamamlandıOyunun Hikayesi güzel ama acayip kısa hiç bir olay olmadan da bitiyor, tam güzel şeyler olcak turnuvadır odur budur derken tak bitti.. Summers gone 3 müdür nedir çıkmadan oynamanızı tavsiye etmem yarıda kalıyor sapan saçma yerde bitiyor.
Oto tuşuna basın Mesaj atacaktır İyi oyunlar.Oyunu telefondan oynuyorum namiyle mesajlaşma bölümünde klavye kullanamıyorum acil yardımcı olur musunuz???
Teşekkür ederimOto tuşuna basın Mesaj atacaktır İyi oyunlar.
oyun gerçekten çok güzel sende aramıza tekrar hoşgeldinÇok güzel oyun
Oyunda Sahne yokArkadaşlar oyunu bitirdim ama 0 sahne galeri açıldı diyor ama yok
Arkadaşlar oyunu bitirdim ama 0 sahne galeri açıldı diyor ama yok
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Arkadaşlar oyunu bitirdim ama 0 sahne galeri açıldı diyor ama yok
Bu ay içersinde gelecek.3. Bölüm ne zaman gelir bilgisi olan var mı?
Ekim ayı icerisnde ingilizce olarak çıkışini yapacak türkçesi tam kesin değil ama kasimda gelir3. Bölüm ne zaman gelir bilgisi olan var mı?
Ekim ayı icerisnde ingilizce olarak çıkışini yapacak türkçesi tam kesin değil ama kasimda gelir
Rica ederimTeşekkür ederim bilgi için