Lunael
Yetkili
Oyun betadan çıkmadan çevirisine başlanmayacak. Önce tam sürümünün çıkması gerekiyor.yeni bölümün türkçe çevirisi tahmini ne zaman gelir?
Oyun betadan çıkmadan çevirisine başlanmayacak. Önce tam sürümünün çıkması gerekiyor.yeni bölümün türkçe çevirisi tahmini ne zaman gelir?
Tam sürüm tarihi nedir tahminiOyun betadan çıkmadan çevirisine başlanmayacak. Önce tam sürümünün çıkması gerekiyor.
Yapımcı söylemedi ama tahmini 1 ay.Tam sürüm tarihi nedir tahmini
Bölüm 4 çıkmış diyorlar ama cacıkmış doğrumu varmı böyle birşey.Summer's Gone Bölüm 4 Kısa Bilgilendirme
Şuan Postwork'ta 600/2250 resim alındı. ama şuan henüz tamamen postworka yoğunlaşılmadı son sinematik yapılıyor ve son sinematiğin %85 i tamamlandı.
Ne yazık ki müzik sorunu devam ediyor ve bölüm çıkışıyla birlikte müzikler kaldırılabilir ama başka bir kişiyle farklı müzikler için anlaşma yapılacak.
Ve sizin mutlu olacağınız haberi veriyorum güncelleme bu ay içinde çıkabilir ama yine de kesin bir şey söylememiş olalım bilgilendirme bu kadar aşağıya bir ön izleme bırakıyorum.
Cacık değil, güzel bir chapter olmuş. Ama masa oyunu biraz fazla vakit aldı. Sinematrik sahneler ve renderlar efsane olmuş. Rota konusunda spoiler vermek istemiyorum ama Bella veya Nami rotasını izlediysen pişman olmazsın.Bölüm 4 çıkmış diyorlar ama cacıkmış doğrumu varmı böyle birşey.
Yapımcı birden fazla oyun üzerinde aynı anda çalışmayı bıraksa çok daha fazla verim alır.Güncellemeler geç geldiğinden kendimi dizginliyorum yeni sürümü oynamamak için. Çok fazla bekliyor sonra insan.
Linkleri geçmek içinaylink i geçemiyorum
hiçbir şekilde olmuyorLinkleri geçmek için
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Linkleri geçmenin farklı bir yolu yok. Bu adımlarla hala geçemiyorsanız başka bir tarayıcıdan deneyiniz.hiçbir şekilde olmuyor
3 Tarayıcıdan denedim olmuyor geçip atamazmısınız linki bu younu oynamak çok istiyorum.Linkleri geçmenin farklı bir yolu yok. Bu adımlarla hala geçemiyorsanız başka bir tarayıcıdan deneyiniz.
Ek olarak eğer Google Drive üzerinden indirmeye çalışıyorsanız indiremezsiniz. Çünkü Google Drive linklerimizde genel bir sorun var, bu yüzden alternatif linklerden indirmeyi deneyiniz.3 Tarayıcıdan denedim olmuyor geçip atamazmısınız linki bu younu oynamak çok istiyorum.
Linki geçip atmak yasak. Dediğim gibi Google drive üzerinden deniyorsanız başka alternatif deneyiniz. Eğer VPN açıksa da kapatınız.3 Tarayıcıdan denedim olmuyor geçip atamazmısınız linki bu younu oynamak çok istiyorum.
İki oyun üzerinde çalıştığını biliyorum da bundan vazgeçmeyecek gibi duruyor.Yapımcı birden fazla oyun üzerinde aynı anda çalışmayı bıraksa çok daha fazla verim alır.