Byferohck
Discord Ünlüsü
Terketme gibi bir durum olmaz o konuda kimsenin şüphesi olmasınKaliteli iş yapıyor hakkını yememek lazım adamın ama eğer emeğinin karşılığını almıyorsa oyunu terketmezse iyidir o zaman
Terketme gibi bir durum olmaz o konuda kimsenin şüphesi olmasınKaliteli iş yapıyor hakkını yememek lazım adamın ama eğer emeğinin karşılığını almıyorsa oyunu terketmezse iyidir o zaman
20/08/2021 tarihinde bölüm 3.5 çıktı buraya ise 01/10/2021 tarihinde türkçesi geldiBen en son bunu 2021 yada 2020 de oynamıştım ve o zaman sürüm 3.5 di ve şimdide hala aynı acaba bunun sebebi nedir ve bide yeni sürüm gelince haber verirmisiniz lütfen
Son animasyon %85 oyun hazır zaten postwork yapılıyorTek bildiğim şey bu yıl içinde çıkacak olması tabi umarım yükleniyor %85
Najiko ile öyle bir şey düşünülmedi ve olmayacakBir ara reddit de görmüştüm bir kullanıcı discord taki konuşmalara bakarak rotasyona girebileceğimiz kişilerin listesini çıkarmıştı. Nojiko ile bir rota planlanmış daha sonra vaz geçmiş galiba.Amber"den sonra 2. numaramdı yazık olmuş umarım kararını değiiştirir.
Najiko ile öyle bir şey düşünülmedi ve olmayacak
Güncelleme gelmeden tahmin etmek zor. Ama tahmini olarak Bella, Nami falan olabilir.Yeni güncellemede hangi rotalar olucak Bella dışında
İyiymiş onlar yeter de artar ya bide tekerlekli sandalyedeki kız vardı o da fena olmazdı gelseGüncelleme gelmeden tahmin etmek zor. Ama tahmini olarak Bella, Nami falan olabilir.
Onu da güncelleme gelince öğrenirsiniz.İyiymiş onlar yeter de artar ya bide tekerlekli sandalyedeki kız vardı o da fena olmazdı gelse
Yardımcı alsana yanına aslında iyi olurdaGünde 6 saat summer's gone ve günde 6 saat where it all began renderleniyor yani her iki oyunun renderler ile her gün 12 saat zaman harcanıyor
Yeteri kadar destek yok yardımcı için şimdilik sadece ara sıra kodlama yapmak için yardım eden birisi ve apk yapması için the066 ile anlaşma yapıldıYardımcı alsana yanına aslında iyi olurda
Ulan neyse bişi demicemİyiymiş onlar yeter de artar ya bide tekerlekli sandalyedeki kız vardı o da fena olmazdı gelse
Malesef, hala net bir tarih yok.Hâlâ bi haber yokmu
Oyunlar güncellendiğinde en kısa sürede çevirip çıkartmaya çalışıyoruz.Oyunun betası çıktığında bu sitenin mağazına hangi gün gelir acaba? 17 euro verebilecek bir gücüm yok fakat burada ki paketlerin fiyatını ödeyebilirim. Eğer çıktığı gün buraya da en kısa süre de gelirse harika olur.
Valla hocam bana ingilizcesi de olur yeter ki buraya da hemen gelsin sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu arada çeviri ekibinin eline sağlık çeviriler efsane.Oyunlar güncellendiğinde en kısa sürede çevirip çıkartmaya çalışıyoruz.