Byferohck
Discord Ünlüsü
Ekim ayında bekliyoruzİlk kez adult oyun oynadım harbiden harikaydı devamı ne zaman gelir bunun yetkili arkadaşlar
Ekim ayında bekliyoruzİlk kez adult oyun oynadım harbiden harikaydı devamı ne zaman gelir bunun yetkili arkadaşlar
Oto tuşuna tıklayın Çalışacaktır İyi oyunlar.Ya şu mesajlaşma bölümüne kadar geldim android den oynuyorum birşeyler yazıp yollayın diyor ama klavye çıkmıyor oyun çok güzel ilerliyordu tıkandım orda
Ortalama kaç dakika ?Duygusal anlamda harikâ.Dolu bir yapım bazıları gibi sıkıcı ve boş konuşmalar yok.Öyle hurra oyun başlar başlamaz,"Naber yavrum sevişek mi?"diyen kadınlar yok güzel ve tadı damakta bırakacak enfes bir yapım Eylül ayı güncellemesini bekleyenler arasın da yerimizi alalım keyifli
1 saat vardır yeni güncelleme yı Ekim'de bekliyoruz büyük bir güncelleme olacakOrtalama kaç dakika ?
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Kullanıcı adı ile şifreyi doğru girmeme rağmen yanlış diyor
Adımı daha yeni değiştirmiştim bilseydim ş ve i harfi koymazdım 19 Kasım'a kadar beklemem gerekiyor siz değiştirebilir misiniz sadece ş ve i harfi yerine s ve ı eklenmesi gerekiyor.Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
ş harfi yerine s kullanırsan da olacaktır.Adımı daha yeni değiştirmiştim bilseydim ş harfi koymazdım 19 Kasım'a kadar beklemem gerekiyor siz değiştirebilir misiniz sadece ş harfi yerine s eklenmesi gerekiyor.
Düzelttim şimdi sadece ş ve i harfinden başka değiştirilecek başka bişey yok galiba.ş harfi yerine s kullanırsan da olacaktır.
i kalabilir ş yi s yaparsanız düzelir.Düzelttim şimdi sadece ş ve i harfinden başka değiştirilecek başka bişey yok galiba.
Daha ismimi bugün değiştirdiğim için 19 kasım a kadar beklemem gerekiyor 2 ay var siz değiştirebiliyor musunuz?i kalabilir ş yi s yaparsanız düzelir.
dediğim gibi giriş yaparken arsimet yazarsanız girecektir.Daha ismimi bugün değiştirdiğim için 19 kasım a kadar beklemem gerekiyor 2 ay var siz değiştirebiliyor musunuz?
Ha tamam teşekkürler ben yanlış anlamışım.dediğim gibi giriş yaparken arsimet yazarsanız girecektir.
rica ederim oyunlar.Ha tamam teşekkürler ben yanlış anlamışım.