Harem gibi bir şey kesinlikle olmayacak oyunda sadece birini seçebilirsiniz diğerlerinin ayrı hayatları olacakÇOK SİNİR OLDUM BELLA YI MI GEÇİCEM VİCTORİA MI KARAR VERMEİYORUM ÇOK FAZLA BELLA SAHNESİ VAR HER SEFERİNDE BELLAYI TERSLİYORUM VİCTORİA İÇİN UMARIM DEĞER HAREM OYUNU DEĞİL GİBİ ONDAN
Reis ortalama kaç günde geliyor yeni bir güncelleme? Haberin var mı?Gel artık iki gözümün çiçeği
Günle alakası yok yani oyun yeni sürümü yapım aşamadında oyunun kurucusu olan ocean yeni renderlar hazırlıyor bildiğim kadarıyla 2bin renderdan 800 tanesi hazırlanmıştı o renderlar hazırlanıp türkçeye çevirmekte uzun zaman sürer benceReis ortalama kaç günde geliyor yeni bir güncelleme? Haberin var mı?
Yukarıda dediğim gibi yapımcı 2 adet oyunu birlikte yapıyor güncellemeler bundan dolayı geç geliyor çevirme konusuna da gelirsek oyun içinde bulunan metin dosyaları çevriliyor renderler değilGünle alakası yok yani oyun yeni sürümü yapım aşamadında oyunun kurucusu olan ocean yeni renderlar hazırlıyor bildiğim kadarıyla 2bin renderdan 800 tanesi hazırlanmıştı o renderlar hazırlanıp türkçeye çevirmekte uzun zaman sürer bence
Kral üreticinin hızına da bağlı oluyor. Render ve animation hızına bağlı olduğu için genelde uzun sürüyor böyle kaliteli oyunların yeni bölümleri. O yüzden cok bekliyoruzReis ortalama kaç günde geliyor yeni bir güncelleme? Haberin var mı?
Yapımcının diğer ve devam ettirdiği oyun, Where It All Began. aşağıdaki linkten Türkçe konusuna gidebilirsiniz.Yaptığı diğer oyunun adı nedir dostlarım. Summer's gone dışında?
.aoc'u değil, .exe uzantılı dosyayı açacaksın. Rarın içindeki dosyaları, masaüstüne çıkar.oyunu pcye indirdim indirilen dosyayıda masaüstünede attım ama açmaya çalışınca nasıl .aoc dosyasını nasıl açmak istiyosun diye seçenek geliyo winrar la aç deim win rarın içinde şuan ama hala açılmıtyo acil yardım
rarın içinde sadece .aoc var exe yok exeyi ayrıca indirmeyi denedim ama virus tehlikesi diyo ve indirmiyo pc.aoc'u değil, .exe uzantılı dosyayı açacaksın. Rarın içindeki dosyaları, masaüstüne çıkar.
Defender ya da harici antivirüsün virüs olarak algılıyor. Devredışı bırak şu anlık merak etme virüs bulaştırmaz bilgisayarına bu işlem.rarın içinde sadece .aoc var exe yok exeyi ayrıca indirmeyi denedim ama virus tehlikesi diyo ve indirmiyo pc
Discord sunucumuzda #oyun kanalından tavsiye alabilirsiniz.Bir de dostlarım bunma aynı konulara veya buna yakın aynı hissiyatı verecek oyun var mı?