Paylaşamaz. Yapımcı ile ilgili durum güncellemeleri yetkilimiz Silence tarafından Türkçe bir şekilde paylaşıyor. Lakin paylaşımları görmek için, Güncelleme Abonesi olmanız lazım.Byferohck Yeni güncelleme ile alakalı bir gönderi paylaşmış sanırım Ocean. Bizimle paylaşabilme şansın var mı?
Pek bir bilgi yok sadece yaşam belirtisi verdi gelecek sefer oyun gidişatı hakkındaki bilgileri sizlere aktarırım zaman bulursam öbür türlü güncelleme ile alakalı haberin tamamını atmak yasak moderatorun dediği gibiByferohck Yeni güncelleme ile alakalı bir gönderi paylaşmış sanırım Ocean. Bizimle paylaşabilme şansın var mı?
biraz daha devam etse superdi yeni guncelleme beklemek lazimEfsane bir oyun ama sonu biraz garip geldi bana, adamı kelepçelediler, bırakıp gittiler. Bilemedim bende mi o sahnede bitti yoksa herkesde öyle?
Herkeste öyleEfsane bir oyun ama sonu biraz garip geldi bana, adamı kelepçelediler, bırakıp gittiler. Bilemedim bende mi o sahnede bitti yoksa herkesde öyle?
Devamı gelecekBaya iyi oyun ama yapımcı devam ettirebilecek mi acaba ? Being a dik bir bu iki benim gözümde.
Hayır, güncellenme aşamasında.Yeni bölümü geldimi bu oyunun
Yapımcı önceki oyunu olan Where It All Began'ın beta sürümünü yayınladı. Tam sürümü yayınladıktan sonra Summer's Gone'u güncellemeye başlayacaktırTahminen ne zaman gelir güncelleme
Devamı geldi. İndirip oynayabilirsin, iyi eğlenceler.Adminler oyunu son oynadığımda kızla buluşacaktı çocuk orda bitmişti oranın devamı geldi mi
Hangi link üzerinden indirdiniz ?İndirdim ama not defteri olarak aç diyor ne yapmalıyım?
.Exe uzantılı olan dosyayı açın.İndirdim ama not defteri olarak aç diyor ne yapmalıyım?
diğer oyun sitede yayınlancak mı yeni haliyleSummer's Gone Bölüm 4 (Yarım Güncelleme) Hakkında Küçük Bilgilendirme
Biliyorsunuz ki 2 gün önce where it all began bölüm 1'in düzenlemiş hali yayınlandı ve bir süre onun üzerinde duruldu.
Summer's Gone de 680 render yapıldı ve bu yarım güncelleme için hedefin 2000 render olduğunu size söylemiştim aşağıya bir render bırakıyorum.