S
Silinen üye 28892
Giriş yaptıktan sonra neti kapatsanızda bir şey farketmez. Sadece oyunu açıp, giriş yaparken internetiniz olması lazım.Oyuna girerken sürekli giriş istiyor ama ben net az internetsiz oynayamam mi
Giriş yaptıktan sonra neti kapatsanızda bir şey farketmez. Sadece oyunu açıp, giriş yaparken internetiniz olması lazım.Oyuna girerken sürekli giriş istiyor ama ben net az internetsiz oynayamam mi
Maalesef herhangi bir çözümü yok. Eski kayıt dosyaları yeni sürümlerde çalışmaması normal bir şey çünkü uyuşmamazlıklar yaşanabiliyor. Ama bazı oyunlarının otomatik kayıt alma bölümü var oradaki kayıt dosyalardan bazılarının çalışması mümkün olabiliyor.Önceki savelerimin nerdeyde hiçbiri çalışmıyor ta en baştan başlamam gerekicek şimdi ve bu sırf bu oyun da değil sitedeki her oyunda nerdeyse böyle hep hata veriyo önceki sürümdeki saveler en baştan başlamak da bütün tadı kaçırıyor bunun sorunu nedir çözümü yok mu?
Valla bende sex sahnesi minimum olan hikayesi güzel olan oyun arıyorum elinde liste olan varsa atabilir miO kadar beklemeye değmedi ne yazıkki mükemmel başladı güncelleme ama başı hariç tamamen boş sahneler tam bir hayal kırıklığı-Oyun badik le birlikte favorim- ve lütfen birileri bana mobilde böyle oyunlar önerebilir mi sex sahnesinin minimum olduğu hatta hiç olmadığı bu tarz sağlam hikayeli
3-4 saatlik bir tahmini oynanış süresi var.tahmini oynayis suresi ne kadar bilen varmi arkadaşlar?
sagol kardeşim cevap verdiğin için3-4 saatlik bir tahmini oynanış süresi var.
Summer's Gone Bölüm 4 Bilgilendirme #3
Tamamlanan içerikler :
520 render
1 sinematik
Bildiğiniz üzere Quadro a6000 ekran kartı alınacaktı ama a6000 ve 3090 uyumsuzluk nedeni ile a6000 siparişi iptal edildi. Aşağıya 3 adet ön izleme bırakıyorum.(daha fazla ön izleme için bana ulaşabilirsiniz)
(Büyük Bilgilendirmeler Oyunun Çıkışına Yakın Paylaşılacaktır Uzun Uzun Post Atmak İstemiyorum) Ekli dosyayı görüntüle 8814Ekli dosyayı görüntüle 8812Ekli dosyayı görüntüle 8813
Profil fotoğrafınızdaki karakter de bu oyunda mıHayır ondan kaynaklı değil apklar pc ye göre daha düşüktür çünkü kalitesi pc ye göre daha düşüktür
Evet öyleProfil fotoğrafınızdaki karakter de bu oyunda mı
Bence ana karakterlerden olmayacak o lidyanin arkadaşları olabilir ya da sakat olanın arkadaşı eğer ana karakterse de kesin fakir olan olurOyundaki trans belli oldu mu? Çok merak ediyorum
bence sasha yüzündeki yaranın sebebi de bundan olabilirBence ana karakterlerden olmayacak o lidyanin arkadaşları olabilir ya da sakat olanın arkadaşı eğer ana karakterse de kesin fakir olan olur