• Linke tıklayın.Nasıl indiriliyor o kadar sekmeleri geçtim hep bi başka yerlere atıyor beni bi türlü indiremiyorum ... Bilgi verirseniz sevinirim
Oynanış süresi sizin seçimlerinize bağlıdır.(ben 1 saat oynadım)Bu yarım güncelleme ne kadar oynanış dakikası çünkü eminim 30 dk geçmemiştir o kadar bekledik en kötüsü save yok ve uyumlu mu değilmi bilmiyoruz Badik bile son bölümü için özel paketi vardı oynanış için kaç dk olduğunu soyleyenler olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Çeviren arkadaş değişti bundan kaynaklı değişik olabilir bir önceki çevirmen, çevirmenliği bıraktıOyunun çevirisinde bazı yerlerde gereğinden fazla değişiklik yapılmış gibi geldi. Orijinal çeviri bu değil ama biraz daha azaltılırsa bu dediklerim daha iyi olacak bence.
Anladım. Umarım dikkate alınırÇeviren arkadaş değişti bundan kaynaklı değişik olabilir bir önceki çevirmen, çevirmenliği bıraktı
2-3 Ay gibi bir tahmini süresi verilebilirYaksamlar sizce tahminen 4 bolum kaç aya cikar
Dokunmatik Ekran Kontrollerioyun içinde sağ alttaki Kaydet butonu kayboldu onu nasıl geri getiricem?
tmm dir sagolun2-3 Ay gibi bir tahmini süresi verilebilir
Kontrol ettirdim ve gereksiz yerlerde fazlaca şaka yazılmış. Son sürümün tekrar çevirisine başlattım, yeni sürüm ile beraber 3.5 sürümü de düzeltilmiş şekilde yayınlanacak.Oyunun çevirisinde bazı yerlerde gereğinden fazla değişiklik yapılmış gibi geldi. Orijinal çeviri bu değil ama biraz daha azaltılırsa bu dediklerim daha iyi olacak bence.
Çok iyi bir iş çıkarmışsınız çünkü gereksiz espriler gerçekten fazlaydı teşekkür ediyorum bundan dolayıKontrol ettirdim ve gereksiz yerlerde fazlaca şaka yazılmış. Son sürümün tekrar çevirisine başlattım, yeni sürüm ile beraber 3.5 sürümü de düzeltilmiş şekilde yayınlanacak.
Net bir tarih yok.yeni bölüm ne zaman gelir?