CumaLee
Kayıtlı Üye
Net bir tarih yok.4. bölüm ne zaman çıkar bi bilgi var mı?
Son Konular
Net bir tarih yok.4. bölüm ne zaman çıkar bi bilgi var mı?
Nasıl diyeyim sana adam mükemmeliyetçi her şeyin kusursuz olmasını istiyor çok fazla destek almasa da 4k euro toplayıp oyun için bir müzik olacak öyle bir manyak yaniOynamıştım onu da niye yenileniyor ki guzel ilerliyordu
Artık oyun sıralamamın olmadığını söylemek zorundayım tek gerçek Summer's GoneBenim Oyun sıralamam da 2. Sıradadır Çok kaliteli bir Yapım Çeviren Kişinin Ellerine sağlık
Benim bi sıralamam var ama Summer's Gone açık ara 1. sırada umarım oyun uzun süre devam eder en az bi 30 bölüm filan olsun istiyorum ve umarım Bella yolundan gitmeme rağmen Vic, Mila ve Nami'nin üzülmeyeceği şekilde oyunu devam ettirirler aşırı vicdan azabı çekekim çünkü onlar üzülürse ayrıca sizin yerinizde olsam hiçbir karaktere fazla bağlanmam çünkü bence Summer geri dönecek. Neyse çok konuştum umalım da en kısa sürede yapımcı Summer's Gone başta olmak üzere iki oyununu da çıkarır gerçekten diğer oyunun da hikayesi gayet güzelArtık oyun sıralamamın olmadığını söylemek zorundayım tek gerçek Summer's Gone
30 bölüm hedefi var zaten.Benim bi sıralamam var ama Summer's Gone açık ara 1. sırada umarım oyun uzun süre devam eder en az bi 30 bölüm filan olsun istiyorum ve umarım Bella yolundan gitmeme rağmen Vic, Mila ve Nami'nin üzülmeyeceği şekilde oyunu devam ettirirler aşırı vicdan azabı çekekim çünkü onlar üzülürse ayrıca sizin yerinizde olsam hiçbir karaktere fazla bağlanmam çünkü bence Summer geri dönecek. Neyse çok konuştum umalım da en kısa sürede yapımcı Summer's Gone başta olmak üzere iki oyununu da çıkarır gerçekten diğer oyunun da hikayesi gayet güzel
Evet Bella İle Yemeğe Çıktığımız.Bu en son Bella ile yemeğe çıktığımız bölüm mü yoksa onun devamı mi
2 Oyun Birlikte Yapıyor Bunun İçin Tarih Verildiğinde Ve Yetişmediğinde Kötü Taraf Yapımcı Oluyor Bunun İçin Verilecek Bir Tarih Yok.Yenisi ne zaman geliyo
Linklerde herhangi bir sorun yok.Link sorunlu indiremiyorum saçma sapan reklamlara atıyor bir bakar mısınız?