Byferohck
Discord Ünlüsü
Oyun final değil tam sürüm yayınlandı anlamında oyun toplam 30 güncelleme alacak.3 bolum finalmi daha yeni gördümde final yaziyo?
Oyun final değil tam sürüm yayınlandı anlamında oyun toplam 30 güncelleme alacak.3 bolum finalmi daha yeni gördümde final yaziyo?
Ney uzasaydı oyun final değil.Keşke biraz daha uzasaydı
Çıktı Türkçesi yakında gelir burayaNe zaman çıkacak 3 bolum
BekliyoruzÇıktı Türkçesi yakında gelir buraya
3 cu bolumu cokdan cikti ama hala cevirilmedi ☹En son sakat kıza moral veriyodu hala orada mı
Knk sasha kim?Ekli dosyayı görüntüle 6095
50 Render Eklendi Sasha Yolu Özel Galeri Eklenmeyen Animasyon ve Fazlası.
Hayır çoktandır çıkmadı oyun yapımcı tarafından betadaydı dün tam sürümü çıktı.3 cu bolumu cokdan cikti ama hala cevirilmedi ☹
Bilgi yokTürkçe'nin çıkması ne kadar alır ?
galiba sadece sasha rotası eklenmiş başka yeni bir şey görmedim render olarak yada fark etmedim.Ekli dosyayı görüntüle 6095
50 Render Eklendi Sasha Yolu Özel Galeri Eklenmeyen Animasyon ve Fazlası.
2.bölüm biraz daha uzasaydı demeye çalıştı galibaNey uzasaydı oyun final değil.
Hayır o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.Yorumlardan anladığım kadarıyla oyun 3. bölüm için güncelleme almış ama sitede türkçeye çevrilmemiş.Toplam 30 güncelleme alacak denildiğine göre 20-30 bölümde biter gibi geliyor. Yani oyunu türkçeye çevrilmesi 2 ayı bulmaz değil mi?
anladım teşekkür ederimHayır o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.
Tm reisŞuan aynı evet bugün yapımcı tam sürümü çıkardı yakında yakında Türkçesi burada olur
Oyun komple değişti seks sahnesi bekliyorsan çok beklersin.3.bölüm'ün yapımı 1 yıl sürdü beklentiyi vermedi aga