Literature
Çevirmen
hayır bütün bölümler tek bi oyunun içinde arka arkaya devam edicekBu oyun güzel diyorlar hikaye vs deneyeyim diyorum 3.bölüm çevrilsin öyle indireyim diyorum ama tek tek 1 2 3 diyemi indiricez
hayır bütün bölümler tek bi oyunun içinde arka arkaya devam edicekBu oyun güzel diyorlar hikaye vs deneyeyim diyorum 3.bölüm çevrilsin öyle indireyim diyorum ama tek tek 1 2 3 diyemi indiricez
Hayır ama takip ettiğim için oynamış kadar oldum bende sizin gibi Türkçe bekliyorumsen oynadın mı yapımcı yayınladığında ?
Nasıl yani biraz daha açıklar mısınSizin Seçimlerinize Bağlı
Seçimleriniz oyun süresini etkiliyor.Nasıl yani biraz daha açıklar mısın
oyunun süresi daha doğrusu 3. bölümün süresi en fazla ne kadar sürüyor bir bilgin var mıSeçimleriniz oyun süresini etkiliyor.
Net bir tarih veremiyoruz.Çeviri bu ay bitermi yada sonraki ay
1.5 2 saat sadece bölüm 3oyunun süresi daha doğrusu 3. bölümün süresi en fazla ne kadar sürüyor bir bilgin var mı
oyy beklediğimize değecek desene. teşekkür ederim sorularımı cevaplandırdığın için.1.5 2 saat sadece bölüm 3
Rica ederimoyy beklediğimize değecek desene. teşekkür ederim sorularımı cevaplandırdığın için.
yeni bölümü çıktı şuanda türkçe'ye çeviriliyo en kısa zamanda beta kısmına gelirHocam oyun güncel mi ? Birde oynama süresi uzun mu ? Kısa değildir umarım.