Yapımcı betaya koymuştu en son çevirisi yapıldıktan sonra gelir sitemize.Reis 3. Bölüm ne zaman gelecek yada geldi ve bende mi görünmüyor
Teşekkürler cevap içinYapımcı betaya koymuştu en son çevirisi yapıldıktan sonra gelir sitemize.
Rica ederim.Teşekkürler cevap için
Net bir tarih veremiyoruz.Ne zaman gelir peki
2021 güzel haberler vermeye başladı bileMerhaba Bugün Ocean İle Konuştum Oyunun Apk sının Yapılacağını Söyledi Tam Sürümün Çıkmasına 3/4 Gün Kalmış Kendisine Ait Apk Biraz Zaman Alabilirmiş. Ekli dosyayı görüntüle 5930
Apk çıktığı gün siz de çevirisini yapıp siteye atarsınız dime?Merhaba Bugün Ocean İle Konuştum Oyunun Apk sının Yapılacağını Söyledi Tam Sürümün Çıkmasına 3/4 Gün Kalmış Kendisine Ait Apk Biraz Zaman Alabilirmiş. Ekli dosyayı görüntüle 5930
Tabiki paylaşılacak Yanlız gün veremeyiz çeviri hakkındaApk çıktığı gün siz de çevirisini yapıl siteye atarsınız dime?
Apk çıktığı gün siz de çevirisini yapıl siteye atarsınız dime?Merhaba Bugün Ocean İle Konuştum Oyunun Apk sının Yapılacağını Söyledi Tam Sürümün Çıkmasına 3/4 Gün Kalmış Kendisine Ait Apk Biraz Zaman Alabilirmiş. Ekli dosyayı görüntüle 5930
Hmm anladım teşekkür ederimTabiki paylaşılacak Yanlız gün veremeyiz çeviri hakkında
Geçen günden sonra bilgi vermediYapımcı Oyunun tam sürümünü bugün yayınlayacak demi
Bu ay içinde gelir miGeçen günden sonra bilgi vermedi
Bu ay garanti gelir ya apk bitmişse bu gece de gelebilir yanlız tam bilgi yokBu ay içinde gelir mi
TeşekkürlerBu ay garanti gelir ya apk bitmişse bu gece de gelebilir yanlız tam bilgi yok
Hayır hepsi tek oyun yakında bölüm 3 gelecekoyunun 1.bölümünü ayrı olarak indirmem mi gerekiyor
En son sakat kıza moral veriyodu hala orada mıEkli dosyayı görüntüle 4389Paylaşılan Tarih: 28.08.2020
GENEL BAKIŞ
Genç bir ruh, travmatik bir deneyimden sonra hayata geri dönmenin yolunu bulmaya çalışır. Üniversite başlamak üzere ve gizemler de ortaya çıkmak üzeredir.
Çeviri desteği için 'Gokhie adlı üyemize teşekkür ederiz.
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Bölüm 2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.12 GB
Oyun Boyutu APK: 415 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Romance, Big tits, Big ass, Violence, 3DCG, Male Protagonist, School setting, Virgin
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Summer's Gone oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2603 Ekli dosyayı görüntüle 2604 Ekli dosyayı görüntüle 2605 Ekli dosyayı görüntüle 2606 Ekli dosyayı görüntüle 2607 Ekli dosyayı görüntüle 2608 Ekli dosyayı görüntüle 2602