evet.2. bölüm diye yazılmış, 1. bölümüde içinde var mı acaba ?
Şuan yapımcı tarafından betada dün admin ile iletişime geçtiğimde 1-2 hafta içinde beta nın bitip tam sürümün çıkacağını söylediBölüm 3 ne zaman gelir?
Evet 2.bölüm orada bitti. Yakın zamanda 3.bölümün 'ingilizce' betası çıktı.En son Engelli kızı tutup kaldırdık ve oyun bitti.Bu son bölümdü değil mi?Ben yanlış yerde bitirdim diye kapamayayımda.
Ayn knk 2.sezon orda bitiyor şimdi 3.sezon beta çıktıEn son Engelli kızı tutup kaldırdık ve oyun bitti.Bu son bölümdü değil mi?Ben yanlış yerde bitirdim diye kapamayayımda.
Teşekkür ederimŞuan yapımcı tarafından betada dün admin ile iletişime geçtiğimde 1-2 hafta içinde beta nın bitip tam sürümün çıkacağını söyledi
1 Saat Falandır Bunun Nedeni Yapımcının ilgilenmemesiydi bundan sonra İlgilenecek Yakında 3. Bölüm geliyor ve Şuanki Bölümlerin 3Kataceba tam olarak 3.bölüm ne zaman gelir sora bilirmiyim?
Aceba 3.bölüm tam olarak ne zaman gelir sorabilirmiyim1 Saat Falandır Bunun Nedeni Yapımcının ilgilenmemesiydi bundan sonra İlgilenecek Yakında 3. Bölüm geliyor ve Şuanki Bölümlerin 3 Katı Olacak
Yapımcı Tarafından Bölüm 3 Beta Yayınlandı Dün Öğlen Yapımcının Admini İle Konuştum Tam Sürümün çıkmasına 1-2 Hafta Kaldı DediAceba 3.bölüm tam olarak ne zaman gelir sorabilirmiyim
4. bölüm herhalde 6 aydan önce gelmez.Sordunuz mu?Yapımcı Tarafından Bölüm 3 Beta Yayınlandı Dün Öğlen Yapımcının Admini İle Konuştum Tam Sürümün çıkmasına 1-2 Hafta Kaldı Dedi
Oyun Yarıya Bölünecek Yani Gelecek Güncelleme Bölüm 3.5 Diye Adlandırılacak Buda Daha Hızlı Güncelleme Demek Ve Diğer Oyuna Girersek Her İki Oyun İçin Birer Bilgisayar Ayırdı Her İkisi Birlikte Yapılacak Oyunlar Birbirini Beklemeyecek Diğer Oyununu Bırakmaz Summer's Gone yi Onun Sayesinde Oynuyorsunuz(Her İki Oyun Eşit Sevgi Alır)4. bölüm herhalde 6 aydan önce gelmez.Sordunuz mu?
bu oyunun diğerinden daha çok potansiyeli keşke buna odaklansa.
Beta ile tam sürüm arasında ne gibi farklar oluyor tam sürüm de sahne eklenmesi de mi yapılıyor ki yoksa sadece hatalar vs mi düzeltiliyor Ben betasını oynadım oyun emek verilirse badik le kapışacak seviyeye bile gelebilir ama fazla uzun bir güncelleme gelmemiş yineYapımcı Tarafından Bölüm 3 Beta Yayınlandı Dün Öğlen Yapımcının Admini İle Konuştum Tam Sürümün çıkmasına 1-2 Hafta Kaldı Dedi
Sahne eklenmiyor hatalar falan düzeltiliyor.Beta ile tam sürüm arasında ne gibi farklar oluyor tam sürüm de sahne eklenmesi de mi yapılıyor ki yoksa sadece hatalar vs mi düzeltiliyor Ben betasını oynadım oyun emek verilirse badik le kapışacak seviyeye bile gelebilir ama fazla uzun bir güncelleme gelmemiş yine
Şuan oynadığınız sürüm kısmen düzeltildi görsel bakımından vs tam sürümde eski bölümlere iyileştirme yapacak unutmayın bölüm 1 i o yapmadı ve güncelleme nin geç gelmesinin nedeni ise her iki oyunu tek yerden yapmasıydı artık her iki oyunu içinde birer bilgisayarı varBeta ile tam sürüm arasında ne gibi farklar oluyor tam sürüm de sahne eklenmesi de mi yapılıyor ki yoksa sadece hatalar vs mi düzeltiliyor Ben betasını oynadım oyun emek verilirse badik le kapışacak seviyeye bile gelebilir ama fazla uzun bir güncelleme gelmemiş yine
Şu robinin yanındaki sarışın ile bella arasında ne gibi bir şey var acaba varmı bir teorin? saol bu arada.Oyun Yarıya Bölünecek Yani Gelecek Güncelleme Bölüm 3.5 Diye Adlandırılacak Buda Daha Hızlı Güncelleme Demek Ve Diğer Oyuna Girersek Her İki Oyun İçin Birer Bilgisayar Ayırdı Her İkisi Birlikte Yapılacak Oyunlar Birbirini Beklemeyecek Diğer Oyununu Bırakmaz Summer's Gone yi Onun Sayesinde Oynuyorsunuz(Her İki Oyun Eşit Sevgi Alır)
Robinin yanındaki kızın ismi sasha(benim pp deki) ocean nın yaptığı küçük bir hata sonucu ismini ifşa ettim konu Bella ya gelirse hiç bir şey olduğunu sanmıyorumŞu robinin yanındaki sarışın ile bella arasında ne gibi bir şey var acaba varmı bir teorin? saol bu arada.
Bellayı çok fena kesiyordu.Robinin yanındaki kızın ismi sasha(benim pp deki) ocean nın yaptığı küçük bir hata sonucu ismini ifşa ettim konu Bella ya gelirse hiç bir şey olduğunu sanmıyorum
Çoğu Kişi Sasha ya Summer Diyor Küpelerden Dolayı Nami Ve Sasha Da Aynı Küpe Var Nami Ve Summer Arkadaş Olduğu İçin Öyle Düşünüyorlar Yanlız Benim Sasha Hakkında Çok Daha İyi Bir Teorim VarBellayı çok fena kesiyordu.
Sence sasha'ya da yürüyebilirmiyiz eğer cevap evet sen direk yürümeye çalışırım xskxmxkxRobinin yanındaki kızın ismi sasha(benim pp deki) ocean nın yaptığı küçük bir hata sonucu ismini ifşa ettim konu Bella ya gelirse hiç bir şey olduğunu sanmıyorum