Byferohck
Discord Ünlüsü
meyus Prisoner Oyunun Tam Yaması Yayınlandıktan Sonra Burada Türkçe Çevirisine Başlanacak
Burada ne kadar bekleyecezmeyus Prisoner Oyunun Tam Yaması Yayınlandıktan Sonra Burada Türkçe Çevirisine Başlanacak
Oyun böyle başlıyor 1.bölüm ve 2.bölüm mevcutIndirdim basladim Ormanlik biyerde summer diye bi hatun ile basladi oyun sanki hikayenin ortasiymis gibi geldi bana bunun icin 1.bölüm mevcut degil mi hocam? Yoksa boyle mi basliyor oyun
EyvallahOyun böyle başlıyor 1.bölüm ve 2.bölüm mevcut
Yeni Gelen Sürüm İle Kodlama Değişiklikleri Olduğu İçin Baştan Çevirmeleri Gerekebilir Tam Bir Tarih Veya Tahmini Bir Tarih VeremeyecemBurada ne kadar bekleyecez
Teşekkür ederimByferohck bütün sorulara cevap veriyorsun tebrik ederim
2.bölüm içinde 1 de varmı. Diğeri türkçe değil. Bilen birisi yokmuBu oyunun devamı mı yoksa once 1.mi oynamak gerekiyor
Discort da yazarSiteye ne zaman gelecek bilginiz var mı
Var ama 3. Bölüm çıktı yakında tam sürüm çıkınca buraya da gelecek beklemeni öneririm2.bölüm içinde 1 de varmı. Diğeri türkçe değil. Bilen birisi yokmu
Cevabın içi teşekkür ederim bide birşey sorucaktım. Bende oyun victoria ile fizyoterapi merkezinde iken ana sayfaya atıyor. Oyun şimdilik oraya kadarmı yoksa sadece bende mi sıkıntı var.Var ama 3. Bölüm çıktı yakında tam sürüm çıkınca buraya da gelecek beklemeni öneririm
Böyle bitiyor bölüm 2 evetCevabın içi teşekkür ederim bide birşey sorucaktım. Bende oyun victoria ile fizyoterapi merkezinde iken ana sayfaya atıyor. Oyun şimdilik oraya kadarmı yoksa sadece bende mi sıkıntı var.
Bu ay içinde foruma beta olarak gelir.Bölüm 3 ne zaman geliyor
Oto tuşuna tıklayın iyi oyunlar.Nami nin şu isteme olayına cevap veremiyorum nasıl yapacam android