Byferohck
Discord Ünlüsü
Forumda İngilizce hali paylaşıldı oradan ulaşabilirsiniz buraya İngilizce gelemediği için atmıştım bu yorumunasıl geçebilriim
Son Konular
Forumda İngilizce hali paylaşıldı oradan ulaşabilirsiniz buraya İngilizce gelemediği için atmıştım bu yorumunasıl geçebilriim
O yazıdan sonra atmış kontrol et görürsün diğer yazıları.nasıl geçebilriim
Duyduğunuz söylem doğru olabilir, yapımcı 20 bölüm yapmayı hedefliyordu.Serinin kaç bölüm olacağı belli mi bir ara 20-30 chapter gibi şeyler duydum okudum ama pek olası değil diye düşünüyorum ocean'dan bununla ilgili bir bilgi yada bölüm hedefi gibi bir söylem varmı?
Evet normalde 3 sezon her sezon 10 bölüm şeklinde bir hedefi vardı ama değişti 5-6 sezon olup her sezon 5 bölüm olacak.(steam da yayınlanması için bu değişiklik)Serinin kaç bölüm olacağı belli mi bir ara 20-30 chapter gibi şeyler duydum okudum ama pek olası değil diye düşünüyorum ocean'dan bununla ilgili bir bilgi yada bölüm hedefi gibi bir söylem varmı?
Hocam hepsi içinde zaten bölüm 4 dediği 4 e kadar ki bölümler 4.5 çıktı yeni yakın yazamanda gelir onu beklemeni tavsiye ederim.Ben bu oyunun 1.2 ve 3. Bölümüne nerden ulaşırım çok merak ettiğim bir oyun
Bölüm kötü değil bence ama kısa. Koca bölümün hemen hemen hepsinin tek bir yerde ilerlemesi sıktı insanları.Kime baksam kimse gelen bölümü beğenmemiş bu kadar mı kötü bu güncelleme
Ben zaten bu sene içinde bir bölüm daha beklemiyordum sürpriz olduBölüm kötü değil bence ama kısa. Koca bölümün hemen hemen hepsinin tek bir yerde ilerlemesi sıktı insanları.
Oyuncular daha uzun olmasını bekliyor ama neye göre uzun olmasını bekliyor onu da anlamıyorum. Sonuçta şuan 2 oyun yeniliyor ve geliştiriyor. Uzun güncellemeler beklemek yersiz.
Ama Bölüm 5 ile hikayenin daha akıcı olması bekleniyor artık bence.