Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Vandaly

Vandaly

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Beta sürümü çevirisi gelmeyecek büyük ihtimalle(gelen bilgi bu yönde) ve final bölümü geldiğinde de ertelenebilir dediğin gibi being a dik geldiğinde diğer oyunlar durduruluyor
Az önce bitirdim Summer's gone duayeni olarak bakma şansın olduysa sen ne düşünüyorsun yeni bölüm hakkında?

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Vandaly bakma şansım olmuyor benim yakından takip eden birisiyim yine güzel bir bölümdür diye düşünüyorum

Vandaly

Vandaly

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Vandaly bakma şansım olmuyor benim yakından takip eden birisiyim yine güzel bir bölümdür diye düşünüyorum
Güzel bazı enteresan şeyler var hatta şaşırttı biraz ammmaaaa klasik ocean yine çok kısa yapmış ve güzel bir yerde bırakmış sinir etmek için tam damağında kalıyor sana ve diğer meraklılara böyle özetleyebilirim :)

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
Güzel bazı enteresan şeyler var hatta şaşırttı biraz ammmaaaa klasik ocean yine çok kısa yapmış ve güzel bir yerde bırakmış sinir etmek için tam damağında kalıyor sana ve diğer meraklılara böyle özetleyebilirim :)
Oynamasam da oyunda oluşan hikayeyi biliyorum düşündüğün için teşekkürler

Ocean android çıkardıktan sonra göz atarım

S

Silinen üye 127592

Oynadım ve bölümü çok beğendim tam olarak sikiş sahnesi olmasada bir kaç sahne koymuş güzeldi ya hem kısa da değildi. Summer's Gone gitgide güzel oluyor.

S

Silinen üye 127592

kaç saatlik yeni bölüm?
İngilizcem iyi çeviri falan açmakla uğraşmadım. Bazı sahneleri sabah okumak için hızlıca geçtim çok uzun değildi 1 saat götürür bence ama tabi oynayan kişinin ingilizcesine göre değişir. Bu bölümün çevirisi gelmeyecekmiş şimdilik siteye. Final sürümü olunca gelir. Benim için en eğlenceli bölüm buydu. Hikaye olarakta geçmişe dair detaylar boldu. Oynanılır bu bölüm.

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İngilizcem iyi çeviri falan açmakla uğraşmadım. Bazı sahneleri sabah okumak için hızlıca geçtim çok uzun değildi 1 saat götürür bence ama tabi oynayan kişinin ingilizcesine göre değişir. Bu bölümün çevirisi gelmeyecekmiş şimdilik siteye. Final sürümü olunca gelir. Benim için en eğlenceli bölüm buydu. Hikaye olarakta geçmişe dair detaylar boldu. Oynanılır bu bölüm.
Hangi çeviri uygulaması oyunlarda iş görüyor acaba ?

yavuzsa

yavuzsa

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Where it all beganı çevirmek gibi bir düșünceniz var mı o da bunun kadar kaliteli bir oyun

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Where it all beganı çevirmek gibi bir düșünceniz var mı o da bunun kadar kaliteli bir oyun
Zaten Türkçe çevirisi mevcut ancak yeni sürümleri henüz çevrilmedi. Oyuna yeni bölüm eklemiyor, eski bölümleri yeniliyor yapımcısı.

Arslan_

Arslan_

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bella hikayesinde ilerleme var mı

Dejahthoris

Dejahthoris

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Neredeyse hiç yok. Arada lafı geçiyor ve yanındaki karakterlere onunla alakalı bir şeyler söylüyor. Bella'nın geçmiş hikayesini görüyoruz pek iyi olaylar değil. Fakat oyunun sonunda 1 renderlık bir şey var Bella'yla alakalı. Eğer spoiler istersen söyleyebilirim.
Bu duruma üzüldüm , 5.0 güncellemesininde belleya yeşil ışık yakıyor mu 4.5 'da .Spoilersız yazarsan sevinirim.

İmperiar

İmperiar

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
5. bölüm güzel olacak gibi steam a hazırlanıyor bu bölümde

Üst Alt