Minion
Kayıtlı Üye
Ferhat kim?Ferhatın görmesiyle ne alakası var canım benim istediğinizi yazabilirsiniz sadece bilmeden yazılan şeyler çok fazla
Ferhat kim?Ferhatın görmesiyle ne alakası var canım benim istediğinizi yazabilirsiniz sadece bilmeden yazılan şeyler çok fazla
Bölüm 4 yeni geldiYeni bölümü geldimi takip etmiyorum cevaplarsanız sevinirim
Bir şey olacağından değil, sadece seninle fikir ayrılığına düştüğümüz için, ona atıfta bulundum. Bu yüzden cümle sonuna koydum zaten. Gerçi her ne kadar fikir ayrılığı yaşasak da, birbirimizin fikirlerine saygı duyuyoruz, önemli olan da bu. <3Ferhatın görmesiyle ne alakası var canım benim istediğinizi yazabilirsiniz sadece bilmeden yazılan şeyler çok fazla
Anladım teşekkür ederimMinion byferohck dediği kişi
Oyunun grafik kalitesi çok yüksek çünkü. Karakterlerin göz bebeğine güneş ışığı değince göz bebekleri büyüyor. Hikaye tabanlı bir oyun olsa da, grafikleri çok yüksek.Neden bilmiyorum ama bu oyunu oynarken bilgisayarda işlemciye çok yüklendiğini fark ettim. Daha ilk bölümden çok yüksek hızda işlemcinin fanlarını çalıştırıyor neden böyle bilen var mı? Sürekli böyle olursa oynamam pek mümkün değil.
Oyunun grafik kalitesi çok yüksek çünkü. Karakterlerin göz bebeğine güneş ışığı değince göz bebekleri büyüyor. Hikaye tabanlı bir oyun olsa da, grafikleri çok yüksek.
Şuan da kullanmış olduğunuz seçimler ilerde oyunu büyük ölçüde etkileyecektir ve evet seçimler olacak.Biraz oynayınca düzeldi ama yine de diğer oyunlara göre işlemci kullanımıyla alakalı bir fark var bu oyunda. Hikaye tabanlı ama pek seçimde yaptırmıyor daha çok film gibi gidiyor bu oyun bize seçim yaptıracak mı yoksa böyle film gibi mi gidecek sürekli?
Şuan da kullanmış olduğunuz seçimler ilerde oyunu büyük ölçüde etkileyecektir ve evet seçimler olacak.
Erotik sahneler için daha erken ve dediğim gibi yaptığınız en ufak seçim bile hikayeyi ilerde etkileyecektirO zaman devam edeyim. Çünkü zaten oyunda erotik sahneler yok birde seçimde yaptırmayacaksa oynamanın gerçekten pek bir anlamı da kalmayacak gibi geldi bana.
Resim yüklenmesinde hata var gibi ben hatalara atarım bakar yazılımcılar
Save dosyan varsa yapabilirsin yoksa başka birinin saveyi bulman lazım ama bu önerilmezoyunu indirdim fakat en baştan başlıyor .ben son güncellemeden devam etmek istiyorum ne yapmalıyım
Kayıt dosyanız uyumlu ise kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.oyunu indirdim fakat en baştan başlıyor .ben son güncellemeden devam etmek istiyorum ne yapmalıyım