ReckyRey
Doğasever
bildirime izin ver dedikten sonra gelen pencerede engelle tuşuna basın.Aylinkte "Bağlantıya gitmek için bildirime izin verin" çıkıyor. Bildirimlere izin vermek zorunlu mu, değilse o kısmı nasıl geçeceğim (mobil).
bildirime izin ver dedikten sonra gelen pencerede engelle tuşuna basın.Aylinkte "Bağlantıya gitmek için bildirime izin verin" çıkıyor. Bildirimlere izin vermek zorunlu mu, değilse o kısmı nasıl geçeceğim (mobil).
Teşekkürlerbildirime izin ver dedikten sonra gelen pencerede engelle tuşuna basın.
Rica ederim.Teşekkürler
Bölümler ayrı değil. İki bölüm de oyunun içinde.bunun ilk bölümü nerde bi türlü bulamadım?
ohh bilmiyordum teşekkür ederim oyunu tavsiye ediyor musun? being a dik tarzı mı? veya ona yakın bir oyun mu?Bölümler ayrı değil. İki bölüm de oyunun içinde.
Rica ederim. Ve evet tavsiye ediyorum. Çok kaliteli bir oyun. Sadece şu anda kısa bir oyun.ohh bilmiyordum teşekkür ederim oyunu tavsiye ediyor musun? being a dik tarzı mı? veya ona yakın bir oyun mu?
Oyunun Bir Şaheser Olduğunu Biliyorum Fakat Yapımcı Tek Başına 2 Oyun Yapıyor Yakında 3. Güncelleme Gelecek Ve Gelecek Toplam Bölüm Sayısı 30 Olacak.Keşke zamanı ileri alıp bu oyunun final versiyonunu doyasıya oynasam (uzunluk bakımından diyorum) çünkü bu kadar kısa sürede bu kadar içine çeken başka bir tek Being A Dik oyununu oynadım.
30 mu hay maşallah bekliyoruz o zamanOyunun Bir Şaheser Olduğunu Biliyorum Fakat Yapımcı Tek Başına 2 Oyun Yapıyor Yakında 3. Güncelleme Gelecek Ve Gelecek Toplam Bölüm Sayısı 30 Olacak.
Evet ama kaç yıl sürecek Allah bilir30 mu hay maşallah bekliyoruz o zaman
en son ne zaman güncellendi,bir daha boşuna indirimiyim en son nerde bitiyor oyun?
Belli bir tarih yok.Yeni bölümü yarın mı yayınlanacak?
Um Hayır Yarın 3090 Bulamadıysa 2080 Alıp 2 Defa Renderden Geçirip Yayınlayacak 2 Defa Renderden Geçirme Süresi 2 günü alabilir sonra betaya girecek.Yeni bölümü yarın mı yayınlanacak?
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.Arkadaşlar oyunu indirdim açtığımda kullanıcı adı ve şifre istedi yazdım oyundan atıp beni bu sayfaya yönlendirdi acaba bi hatamı var yoksa ücretli mi bu oyun
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.Oyun ücretli mi acaba.