Son Konular
Bir bilgi yok bu ay bekleniyorarkadaşlar ne zaman yeni sürümü çıkacak ?
Eliniz değerse veya tıklarsanız geçer öbür türlü hepsini izleyebiliyorsunuzBirşey farkettim bu sorun tek bende mi var bilmiyorum ama summers gone da animasyon sahneleri 1,2 saniyeden fazla oynatılmıyor bende animasyonları izlemek istesem bile kendiliğinden geçiyor o bölümü neden oluyor bu?
Sevgilisinden ayrılmıştır sevgilisi tehdit etmiştirVictoria'ya araba çarptıktan sonra hastanede maja ile sohbet ederken şunu diyor arkadaşıma bir tehdit mesajı geldikten sonra araba çarpıyor acaba kim Victoriayı tehdit ediyor ve sebebi ne ? Bekleyip göreceğiz
Oyunun Tamamen Betadan Çıktıktan Sonra Burada Çeviri İşlemlerine Başlanacak Betadan Çıktıktan Sonra Bölüm 3.5 a Eklemeler, Bölüm 1 e Düzenlemeler ve artı olarak diyaloglar eklenecektirYeni sürüm 3.5 Fixed Beta ingilizce olarak siteye eklenmiş sanırım umarım çevirilmesi uzun sürmez
Yeni güncelleme tarihi belli mi?Oyunun Tamamen Betadan Çıktıktan Sonra Burada Çeviri İşlemlerine Başlanacak Betadan Çıktıktan Sonra Bölüm 3.5 a Eklemeler, Bölüm 1 e Düzenlemeler ve artı olarak diyaloglar eklenecektir
Hayır belli değil ama ocak sonu şubat başı çıkması bekleniyorYeni güncelleme tarihi belli mi?
Okadar sürmez merak etmebu oyun final verdiğinde, galiba çoluk çocuğa karışacam ölmezsem eğer.
Tarih hiçbir şekilde belli değil çok kısa bir süre kaldığında benden bilgilendirme alacaksınızOyun çok güzel çeviri ekibinin eline sağlık ama 3.5 hâlâ 4 nezaman olcak bilmiyorum bilen varmı bellayı özledim bakalım 4 de ne olcak o bella sinamatiği neydi ya öyle))
Teşekkür ederim varolTarih hiçbir şekilde belli değil çok kısa bir süre kaldığında benden bilgilendirme alacaksınız
berk4ym devamı gelecek sorularınız için burayı kullanınız orası sadece bilgi verme alanıDevamı gelmeyecek mi ??
Her bölümde tamamen hikaye eklenemez neden diyeceksen bölüm hedefi çok yüksek ve yapacağı toplam 5 oyun birbirleri ile bağlantılı olacak.bu gelecek güncellemede ki masa oyunu sahnesi hoşuma gitmedi açıkcası gereksiz hikayeye hiç bir katkısı yok.Umarım o sekansı fazla uzun tutmamıştır yapımcı.