Doğru gördünBir güncelleme notunda karanlık yol temasının isteğe bağlı olacağını ve geri geleceğini görmüştüm sanki. Doğru mu gördüm acaba ?
isteğe bağlı evet bella rotasındaBir güncelleme notunda karanlık yol temasının isteğe bağlı olacağını ve geri geleceğini görmüştüm sanki. Doğru mu gördüm acaba ?
karanlık yolda tahmini ne olabilir?isteğe bağlı evet bella rotasında
İnan hiç fikrim yok Ocean şapkadan tavsan cıkaran biri ne olacağını belli olmazkaranlık yolda tahmini ne olabilir?
Hayır yokOyunda seks var mı ?
Hala geçerli bir uyarı,yapımcının söylediğine göre yeni güncelleme Eylül'den önce gelecek ama onda sahne ekleneceği kesin değil.Oyuna girer girmez şöyle bir uyarı ile karşılaştım. Bu eskiden kalma bir uyarı mı yoksa hala geçerli mi? Eğer geçerliyse söz konusu update ne zaman gelecek?
Bro yapımcı (ocean) diğer oyunlar gibi ev sahibem çok güzel alet havada geziyorum diye hikaye sunmuyor. Daha gerçekçi derinlemesine bir hikaye sunuyor güzel de oluyor açıkçası.Oyuna girer girmez şöyle bir uyarı ile karşılaştım. Bu eskiden kalma bir uyarı mı yoksa hala geçerli mi? Eğer geçerliyse söz konusu update ne zaman gelecek?
Bro yapımcı (ocean) diğer oyunlar gibi ev sahibem çok güzel alet havada geziyorum diye hikaye sunmuyor. Daha gerçekçi derinlemesine bir hikaye sunuyor güzel de oluyor açıkçası.
Bölüm bölüm sahnelerde dozaj artıyor ama ilk sezon da beklediğimiz sahne olmayacağı kesin
Hala geçerli bir uyarı,yapımcının söylediğine göre yeni güncelleme Eylül'den önce gelecek ama onda sahne ekleneceği kesin değil.