CumaLee
Kayıtlı Üye
Güncellenmiş hali.ben oynamıştım bunu. 04 versiyon güncellenmiş halimi yani devamımı
Güncellenmiş hali.ben oynamıştım bunu. 04 versiyon güncellenmiş halimi yani devamımı
Hile modu yok.bu oyunda hile modu nasıl açılıyor? Ben açamadım.
Taş ve metal kap lazım konserveyi yemeği deneya losyon olusturmuo ama istedigi bitkiyi buldum bilen warmi??
Reis bu yengeci nasıl yiyoruz kafes dolu diyor yeni de toplayamıyoruzYeni güncellemesinin Türkçe'si ne zaman gelir
O görevi tamamlamışsin yengeç toplamana gerek yokReis bu yengeci nasıl yiyoruz kafes dolu diyor yeni de toplayamıyoruz
Etkisi yok daha az sahne falan olmuyor.Zorluğun oyuna bir etkisi var mı? En kolay zorluk seçeneğinde oynadığım için bir şeyler kaçırıyor muyum?
discord'a gel oradan yardım ederizArkadaslar being a dik ve milf city oynadim sadece yeniyim bana sizce en iyi 3 veya 5 oyunu sayarmisiniz
Işte ateşe tıklamıyor suyuda ısıtamıyorumAteşe tıkla yengeci pisir
Bro yengeci nasıl pişiriyoz yada suyu nasıl ısıtcaztamam sağolasın zorluk ayarlayabiliyorsun diyordu oyuna başlarken bulamadım,o yüzden sordum.
Yengeç pişirmek için gereken mantarı nerden bulabilirim acaba ?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Ateş yakma bölümünü geçemiyorum karakter birşeyleri yanlış yapıyorum diyor ama bende ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz