Y
Yusuf67
Kayıtlı Üye
reis ateş yakmak için taş ve sopa topladım bikere yaptırdı ama olmadı şimdi bidaha denemek için alet edevattan üret diyorum ama olmuyor ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirimYpksay de
reis ateş yakmak için taş ve sopa topladım bikere yaptırdı ama olmadı şimdi bidaha denemek için alet edevattan üret diyorum ama olmuyor ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirimYpksay de
Net bir tarih yok.V5 nezaman hazır olur
ilkinde dededi olmadı başka bir çözüm bulmam gerekiyor dedi mağara nerde pekiAteşi yakmak için taş odun ve mağaranın önündeki kuru otları toplamalısın ilk seferinde ateşi yakmayı başaramıyor elleri yaralanıyor karakterin bir süre sonra iyileştiğinde yakmak mümkün oluyor tabi sürekli kitabı okuman gerek gerekli bilgileri toplamalısın
Gelecek fakat net bir tarih veremiyoruz.yeni surum nezaman gelir daha dogrusu gelicekmi ???
tesekkurlerGelecek fakat net bir tarih veremiyoruz.
Linklerde bir sıkıntı yok.Android icin indirme yapılamıyor üçünü de denedim??
arın haricindeArkadaslar being a dik ve milf city oynadim sadece yeniyim bana sizce en iyi 3 veya 5 oyunu sayarmisiniz
Net bir tarih veremiyoruz, yakında gelecektir.v5 ne zaman gelir acaba
Net bir tarih veremediklerini söylemişler, diğer sürümün ne kadar önce çıktığına bakarsanız öğrenebilirsiniz.Gün hafta ay ?
Kral güncelleme mi geldi sandal yapılmıyor bildiğim kadarıylasandal yapabilen oldu mu bambuları toplayamıyorum ? bambular nasıl toplanıor ?
aynen güncellemeli bambu toplamamızı istiyor toplayamıyoruz. sen bambu toplayabildin mi ?Kral güncelleme mi geldi sandal yapılmıyor bildiğim kadarıyla