Bu oyunu oynayan pek kişi yok maalesef çoğu kişi oyunu başlarda bırakıyor ondan bilmedikleri için yazmamış olabilirler.Kac saat once yazdim halla ne iletisime gecen biri var nede sknti gideren bir kisi
Discor'tanda yazdim ordanda cevap veren yok
Emin değilim ama kamp ateşi bölümünde oyun buga giriyordu.Oyunun Android'de sknti var galiba kamp atesi cikmiyor oyuzden ilerleyemiyiruz
Aynen knk kamp atesinde bug varEmin değilim ama kamp ateşi bölümünde oyun buga giriyordu.
Yok gelecek ama şuan oyunları portlayan arkadaş meşgul olduğundan ayarlanamadı ama bir çözüm bulunacaktır.bu etkinliğe özel oyunların neden widows versiyonları gelmiyor 3-4 ay oldu VIP üye olduk boşu boşuna geçti gitti zaman. hiç birini oynayamadık. insan dolandırılmış gibi hissetmeye başlıyor bir süre sonra
Kamp ateşinde bug var ondan bu hata ile karşılaşıyorsunuz.Kamp ateşi sorunu için yazıyorum böyle bir sıkıntı geliyor Büyük bir ihtimalle oynayanlarda değilde yapnlarda sıkıntı var.En kısa sürede halledebilirsenşx sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Ne zaman düzeltilir peki Atıyorum 1 hafta içinde. Net bir tarih verebiliyor musunuz?Kamp ateşinde bug var ondan bu hata ile karşılaşıyorsunuz.
Sana sonuna kadar katılıyorum bu etkinlik şuana kadar yapılan ben en vasat etkinlik hiç bir şey dedikleri gibi vaktinde olmadı ve hala olmuyor süresini uzattılar ama oda etki etmedi discord da aynı sadece duyuru atıyorlar obu etkinliğe özel oyunların neden widows versiyonları gelmiyor 3-4 ay oldu VIP üye olduk boşu boşuna geçti gitti zaman. hiç birini oynayamadık. insan dolandırılmış gibi hissetmeye başlıyor bir süre sonra