hala aynı hata mevcut bilgisayardan giriyorum diye miDüzeltildi oyunu tekrardan indirip giriş yapmanız yeterli.
Oyunu tekrar indirmeniz lazım.hala aynı hata mevcut bilgisayardan giriyorum diye mi
Girişte mi?Bir hata oluştu uyarısı alıyorum hata bildir yoksay ve geri dön diyo hiçbiri işe yaramıyor çözümü nedir acaba
Evet ekran geliyo bu uyarıyı allıyorum yoksay veya geri dön dediğimde bişey olmuyorGirişte mi?
Oyunu ne zaman indirdiniz?Evet ekran geliyo bu uyarıyı allıyorum yoksay veya geri dön dediğimde bişey olmuyor
daha dün indirdim zatenOyunu tekrar indirmeniz lazım.
dün oyunu indirdim oyunu açtığımda aynısı başıma geldiMerhaba oyunu yeni indirdim ve oyunu ilk açtığımda giriş ekranında ( kullanıcı adı ve şifre istediği yer ) "internete erişiminiz bulunmamaktadır" yazıyor (VPN açık ve kapalı olarak denedim). Kullanıcı adı ve şifre istediğimdeyse hata ekranı geliyor (geri bildir, yoksay vs. yazan ekran). Normalde diğer oyunları denediğimde böyle bir şey olmuyor yani bu oyunda bir sıkıntı var çözerseniz sevinirim.
hala aynı hatayı alıyorumDüzeltildi oyunu tekrardan indirip giriş yapmanız yeterli.
bu aralar biçok oyunda giriş hatası alıyorum bende bağlantıyla vpn falan kesşnlikle alakası yok oyunların girişinde sıkıntı vardün oyunu indirdim oyunu açtığımda aynısı başıma geldi
2 Gün önce şimdi tekrar indiriyorum deneyeceğim biOyunu ne zaman indirdiniz?
Düzeltildi.Giriş hatasını artık ne zaman düzelteceksiniz
hala aynı hatayı alıyorumDüzeltildi.
Tekrardan bildirdim.hala aynı hatayı alıyorum
Evet, edebilirsiniz ama oyunun login sisteminde bir problem var oyuna giriş yapamıyorsunuz.oyunun eski sürümü bitti şimdi bunu indirirsem kaldığım yerden devam ede bilirmiyim?