Tarih veremiyoruz maalesef.Abi çok güzel oyun devamı ne zaman gelir acaba ?
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Merhabalar oyuna giriş için e posta ve şifremi giriyorum siteye girdiğim gibi a kullanıcı adı veya parola yanlış diyor a siteye giriş yaptığım da sorun yok oyuna giriş yapmak istediğim de bu hatayı veriyor sebebi ne olabilir acaba...???
Tarih veremiyoruz maalesef.0.6 sürümünün çevirisi ne zaman gelecek
Tarih veremiyoruz.0.6 ne zaman gelir
Tam olarak nasıl bir sıkıntı oluyor?Ee indiremiyorum hata veriyor
Ve oyunların çoğunu indiremiyorum, çok fazla görüntülendipi için vs. Şeyler yazıyor
İnterner tarayıcınızı değiştirin veya bağlantınızın iyi olduğundan emin olunuz.
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Ve oyunların çoğunu indiremiyorum, çok fazla görüntülendipi için vs. Şeyler yazıyor
Evet0.5 de mi jessicayla karşılaşıyoruzzzz
Hallettim mı knkAdmin yardım et cloud indirdim dosya çikmiyor ne yapmam lazım