sarı kız diğerine , gölün orda birsürü coconut gorduk onları toplamak için bi aparat yap dedi ama o aparat yapmadan tüm görevler bitti sanırım yeni sürümde gelicek bilmiyorum burdaki sürüm dün indirdimhangi sürümde oynuyorsun
sarı kız diğerine , gölün orda birsürü coconut gorduk onları toplamak için bi aparat yap dedi ama o aparat yapmadan tüm görevler bitti sanırım yeni sürümde gelicek bilmiyorum burdaki sürüm dün indirdim
0.5 sürümünde mi hindistan cevizi varsarı kız diğerine , gölün orda birsürü coconut gorduk onları toplamak için bi aparat yap dedi ama o aparat yapmadan tüm görevler bitti sanırım yeni sürümde gelicek bilmiyorum burdaki sürüm dün indirdim
Geldi fakat Türkçe çevirisi yayınlanmadı.Güncelleme geldi mi ingilizce olarak gelmiş galiba
Hayır yok maalesef.Belirli bir tarih var mı peki
TeşekkürlerHayır yok maalesef.
Rica ederim.Teşekkürler
O kadar haklısın kiOyunun dokunmatiği çok berbat ateşe tıklayamıyorum kaç gece soğukta yattık yakamıyorum
Çantanızdan olta craftlamanız lazımBalık nasıl yakalanıyor?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Merhabalar adaya yeni kiz geldiginde ilac yap diyor fakat craft yerinde ilaç çıkmıyor. Gidip o meyveyi de aldim fakat yine yok oyun buraya kadar mi sürüyor yoksa ?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Jessica ya olan borcu ödeyebilirim diyor nasıl yapacağım
Net bir tarih yok.Güncelleme ne zaman gelir ?