Ben 0.5 sürümünde oynuyorum bende hindistan cevizi diye bir şey çıkmadısarı kız diğerine , gölün orda birsürü coconut gorduk onları toplamak için bi aparat yap dedi ama o aparat yapmadan tüm görevler bitti sanırım yeni sürümde gelicek bilmiyorum burdaki sürüm dün indirdim
Bak şimdi sabah erken saatte iki kız da uyuyor ya sabah ikisi uyuduğu zaman jessicayı uyandırıp yoga yapmalısınJessica yoga için söylemen yeter diyor nasıl yapılıyor bu görev bilen var mı
Oyun zaten türkçe.türkçe yapamıyorum
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza gelerek yardım alabilirsin.Barınağı build ettim ama sabah olunca ilk işim inşa etmek diyor ve hiç birşey olmuyor barınağı nasıl etkinleştirebilirim?
Ben mağarayı buldum ama jessicayla karşılaşmadım nerde hata yapıyorum bilen biri söyleyebilir miiisabahları göle gidip duş alın bir iki gün sonra mağaradan örümcek yakalayın bitane. sarı saçlı kadın göle giridğinde dikizleyein
mağaraya değil ormana bakman gerekiyor çünküBen mağarayı buldum ama jessicayla karşılaşmadım nerde hata yapıyorum bilen biri söyleyebilir miii
Mağaradan sonra mı gezindim de ormanda çıkmıyo karşımaamağaraya değil ormana bakman gerekiyor çünkü
Tarih veremiyoruz.yeni güncellemenin türkçe çevirisi ne zaman gelir
çeviri olmasada olur oyun ilk iki haftası ücretli link bulamadım henüzyeni güncellemenin türkçe çevirisi ne zaman gelir
Güncelleme istiyoruz 0.6 cıktı
Yeni surum bekliyoruzz
Net bir tarih veremiyoruz maalesef.Devami ne zaman gelir cok guzel bir oyun elinize ve emeginize saglik. Devamini sabirsizlikla bekliyor olacagim.