Şelalenin olduğu yerde var o bitki oradan toplaya bilirsin sonrasında yemek zamanında konservelerden ye. Boş konserve kutusuna yapacaksın losyonu. Losyon yapmak için de çantanın yanında kutucuğu tıkla losyon yap de yapabilirsin.Losyon yapamıyorum hiç bir şekilde 2 saattir uğraşıyorum olmuyor bir bitki topladım çantadada gözüküyor alo Vera olarak üretim aşamasında o bitki yok gözüküyor lütfen yardım edin
Eğer uğraşmak istemiyorsan hileler kısmında istediğin kadar üretebilirsinLosyon yapamıyorum hiç bir şekilde 2 saattir uğraşıyorum olmuyor bir bitki topladım çantadada gözüküyor alo Vera olarak üretim aşamasında o bitki yok gözüküyor lütfen yardım edin
Halat mı ? Ne için lazım ki, anlamadım valla.Oyunda halat nasıl yapılıyor anlamadım. Bilen var mı?
Yengeç kafesi ve balta yapmak için lazım. Bir şekil baltayı yaptım da nasıl aldığımı bilmeden yaptım.Halat mı ? Ne için lazım ki, anlamadım valla.
Yanılmıyosam kitap oku boş zamanında, öyle olmuyor ise bambu toplaman lazım galiba, uzun zaman oldu oynayalı unutmuş veya yanlış bilgi veriyor olabilirim.Yengeç kafesi ve balta yapmak için lazım. Bir şekil baltayı yaptım da nasıl aldığımı bilmeden yaptım.
Geri alma yok, zaten her günün aynı neredeyse. Ertesi gün dene yapamadığını.oyunda geri alma çalışmıyor mu?
Aynı sorunu bende yaşadım çözdün müEv kurmak için bambu topladım fakat kuramıyorum