T
tunahan.43
Kayıtlı Üye
tek kelimeyle efsane yapım endingleride çok hoş çok güzel benim gibi final yapmış yapımları seviyorsanız gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz goth kızlara dayanamadığım için kesinlikle favorim lyndiedi aoife de süperdi beatrix bile iyiydi.
.sahne konusunda az sahnesi az olan oyunları sevmem ama bu oyun kesinlikle oynanmayı hak ediyor .chris sonunuda yaptım kim sonu kaldı baya sıkıntılı baya zor sanırsam baya iyi seçiyorum ama beatrixin mekanı değişince kimle eve gitme seçeneği gelmiyor gelmesi lazım sanırım nerede hata yapıyorum bilmiyorum .8/10
.sahne konusunda az sahnesi az olan oyunları sevmem ama bu oyun kesinlikle oynanmayı hak ediyor .chris sonunuda yaptım kim sonu kaldı baya sıkıntılı baya zor sanırsam baya iyi seçiyorum ama beatrixin mekanı değişince kimle eve gitme seçeneği gelmiyor gelmesi lazım sanırım nerede hata yapıyorum bilmiyorum .8/10
çok teşekkürler hocam sadece kim sonu kaldı .Merhaba, benim oyunu oynamamın üzerinden çok uzun yıllar geçti, bundan dolayı şu anda ne desem yanlış olur Hatırladığım kadarıyla bazı sonları almak çok zordu. Çoğu karakter için bir son vardı, bütün karakterlere ait sonlar olduğunu hatırlıyorum. Oyunda iki tane üçlü son olması lazım ancak harem sonu yoktu diye hatırlıyorum.