Sylvie
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
O kadar aptal bir algoritması var ki oyunun full kim ilerledim sonra en son bir tane beatrix seçdim direkt onun sonuna attı.Ama full kim ilerlememe rağmen ne kitabı kadına adayabiliyorum nede onunla oyunu bitirebiliyorum.O kadar görsel roman türünde yapımı bitirdim bu oyun kanı beynime sıçrattı lanet olsun.Alsın da gram umrumda değil ama takıntı oldu internette walkthrough Felanda yo ki bakayım discordda zaten aynı şeyi yazıyorlar.Diğer sonları gördüysen hızlı bir şekilde oyuna tekrar başla ve sadece Kim'e yürü.Hep onun yanında ol ve diğerlerine yüz verme.Mesela kitap ismi için onu şeç,havuza gittiğiniz zaman harem ile ilgili soruda gene Kim'i şeç.Oyunda görünmeyen bir puan sistemi var aslında.Sadece Kim sonunu görmek istiyorsan şaçma olsa bile Kim ile ilgili şeçenekleri şeçmen lazım.Diğerlerine ilgi verdiğin zaman belli sonlardan mahrum kalıyorsun.Kim sonunu seri bir şekilde görmek istiyorsan her şeçenekte onu şeçmen ve diğerleri ile aşkına son vermen lazım.Spo vermeden söylemek gerekirse birinin annesi ile görüşmeye gidiyoruz mesela orada ona şuna şuna ilgim yok demelisin.Aynı zamanda o kişinin annesiyle görüşmeye gitmeden önce de diğerlerine ilgi göstermez isen,o gemiye gidiş şekliniz değişecek ve Kim sonunu görme şansınız olacak.Evet çok uzun yazdım,sadece ve sadece Kim'i şeçin,eğer Kim sonunu görememiş iseniz bir yerde yanlış şeçeneği şeçtiniz demektir.Ayrıca Episode sonlarında kimde kaldın gibi şeçenekler çıkıyor,onlar da yanlız şeçeneğini şeçmelesiniz -ya da Kim'i çağrıştıracak bir şey varsa onu- ve sürekli olarak biri sizi bakirelik için eve çağırıyor ya ona da çağırmadı derseniz Kim sonunu görmeniz mümkün zira ben oyunu bitirdikten sonra diğer sonları hızlı görmek için hep bir kızdan gittim.Diğer kızlara ilgi vermeniz Kim ile ilgi olan belli şeçenekleri açamamanıza sebep veriyor.