Oyun yokluğu çektiğim zamanlarda bu oyun bana o kadar iyi geldi ki anlatamam.Oyun hikayesi ve görselleri ile resmen akıyor.Yapımcı geçişli resimler yerine keşke birkaç adet render da eklemiş olsaydı.Şeçtiğiniz şeçenekler çoğu şeyi değiştiriyor ve şeçenekleri şeçerken ecel terleri döküyorsunuz.Toplamda 5 adet son gördüm ve bunların içinde harem sonları da var.Hikayenin kurgusu,işlenişi ve devam edişi;yani bu nasıl denir ''tam anlamıyla mükemmeldi.''
Uzun zamandır bu kadar dolu oyun oynamamıştım.Oyun sizi hikayesiyle,görselliğiyle ve kurgusuyla büyülüyor.Açık ara son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan biriydi ve her dakikasına kesinlikle deydi.Her bir karakterin ayrı bir hikayesi var ve buna çok özenilmiş.Karakterlerin hikayesini dinlerken kesinlikle sıkılmıyorsunuz ve oyun adeta akıp gidiyor.Aynı zamanda yapay zeka çevirisi birçok oyuna göre başarılı olmuş.Neyin ne olduğunu anlamakta çok da zorlanmıyorsunuz.
Normalde oyun yorumlarını uzun tutuyorum;eleştireceğim şeyler ya da eksik bulduğum şeyler oluyor ancak bu oyun bana tekrar tekrar oynama hissini verdi ve diğer sonları görebilmek için oyunun içinde resmen kayboldum.Bir oyunda bunun kesinlikle önemli olduğunu düşünüyorum ve her oyun bu hissi ne yazık ki veremeyebiliyor.Oyuna kesinlikle bir şans verin.Burada yazdıklarım tamamiyle kişişel görüşlerimdir.Pek çok oyun oynadım;kimisi güzel değildi,kimisinin hikaye işlenişi güzel değildi.Adult oyun çevrem genişledikçe iyi ve kötü oyunları daha güzel bir şekilde ayırt etmeye başladım ve bu oynadığım iyi oyunlar arasına kesinlikle girer.
Oyunda herhangi bir render bulunmuyor.Adult sahneler geçişli resimler ile sağlanmış ancak görsellik o kadar güzel olmuş ki render olmaması size bir şey ifade etmiyor.(En azında benim açımdan öyleydi)
Oyun daha çok duygusal şekilde ilerliyor ve her karakterin hikayesini görebilmeniz mümkün.Adult sahneleri çok fazla değil ancak doyurucu.İyi bir hikayesi olup içinde güzel görsellikler barındıran bir oyun olmuş.Denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.Yaptığınız şeçimler ile belli sonlara ulaşacaksınız ve içlerinden göreceğiniz bir iki son sizi biraz şaşırtabilir.Bol bol save alın ve şeçimleriniz kesin olsun.Oyunda harem şeçenekleri var ancak bu bütün karakterleri kapsamıyor.Oyunu bitirdikten sonra hızlı bir şekilde diğer sonları da görmek isteyeceksiniz
)