J
Jack_son2
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Özel çeviride paket satın alın diyor ama paket yok , bendeki paket 3 bölüme kadar gecerliNe hatası veriyor?
Özel çeviride paket satın alın diyor ama paket yok , bendeki paket 3 bölüme kadar gecerliNe hatası veriyor?
Dediğin şeyi anlamadımOyun özel çevirisi hatası veriyor bende 3. Bölüm 2 kısma kadar mağaza paketi var ama devamı için yok mağazadada yok , madem öyle özel çevirinin mantığı nedir ?
Hikayesi ortalama ama karakterleri ve renderları iyi güzel bir yapım.Oyunun hikayesi güzel mi ? Ona göre oynayacağım. Hikaye üzerine odaklıysa süper olur.
Olması lazım diye hatırlıyorum ama emin değilim.oyunda animasyonlu sahneler varmı
varoyunda animasyonlu sahneler varmı
Animasyon bulunmakta ama yapımcı oyunu rework yapıyor yani ilk 5 bölüm olması gerekiyordu renderleri yenilenmiş şekilde diğer 2 3 bölüm ise zamanla yenilenecek ama oyunu oynamanızı öneririm güzel zevkli bir oyun.oyunda animasyonlu sahneler varmı
yapımcı eski bölümlerin kalitesini artırıyor. oraları da yapar zamanla, belki de yapmıştır sitede güncel değildir bilemem.oyunun yarısının görüntü kalitesi muazzam ama araya bir uyarı geliyor sonraki bölümler aşırı kalitesiz görsellere sahip bu durum nedir düzelecek mi?
Pardon konudan bağımsız olarak sorum var normal çeviri ve özel çeviri arasındaki fark nedir?Şu an düzeltiliyor tekrar yüklenecek. Teşekkür ederiz.
Normal çeviri yumuşatılmış, özel çeviri ise yumuşatılmadan orijinalinde ne yazıyorsa o çevriliyor.Pardon konudan bağımsız olarak sorum var normal çeviri ve özel çeviri arasındaki fark nedir?
Guzel oyun ama Acik Dunya Oyun u olmasi lazim bu yanlis hatirlamiyorsamoyun güzel mi indirmeye değer mi
Değil.Guzel oyun ama Acik Dunya Oyun u olmasi lazim bu yanlis hatirlamiyorsam
Açık dünya değil demek istemiştirDegil mi ne degil acaba
Ben oynadiqim da Bna Acik Dunya gibi geldi o yuzden de oynamadan direkt silmistim deqilmis o zaman indirip oynarimAçık dünya değil demek istemiştir