Oyun güzel. Oldukça çekici, oyunu rahatlıkla indirebilirsiniz, pişman olmayacaksınız.
Hikaye olarakta iyi. Ama hikayeye daha fazla değinebilirdi. Olaylar hızlı gelişiyor bu yüzden yapımcının oyunu fazla uzatacağını sanmıyorum. Fakat konusu itibariyle oyuna çok fazla şey eklenebilirdi. Örneğin oynadığımız karakter devlete ait bir deneyde çalıştığı için oyuncuya biraz daha özellik katılabilirdi. Project atmosphere oyunundaki gibi ajan olarak falan çalışsaydı çok güzel olurdu, çokda iyi olurdu. Potansiyel var ama yapımcı bu oyuna vakit ayırıp 3-5 sezonluk bir oyun yapar mı veya kısa tutup bitirir mi bilemem. Umarım oyun uzar.
Yapımcının sayfasına baktım. Halen diğer bölümlerin kalitesini yükseltmeyle uğraşıyor. Şu an 1 bölüm güncelleme yapmış o da 10-15 dk lık oynanış verir. Şu an 6. kısımı yeniden yapıyor ve daha 4 bölümü daha yenilemesi lazım. Bir de başka bir oyun daha yapıyor. O yüzden 1-2 seneye ancak düzgün uzun bir oynanış sunan bir güncelleme hazırlanır diye düşünüyorum. Beklemeye değer.