Phoenix
Editör
Kayıt dosyanız yoksa baştan oynarsınız.Bölüm 9u indirirsem sadece 9umu oynayabiliyorum yoksa baştan mı?
Kayıt dosyanız yoksa baştan oynarsınız.Bölüm 9u indirirsem sadece 9umu oynayabiliyorum yoksa baştan mı?
Şu an zaten oyunun Türkçe çevirisi olan konusuda yazıyorsunuz.Türkçe çevirisi var mı şuan
Özel çeviri kısmından mı indirdin oyunu.Samsung a73 Android sürümü 13 olan telefonumda gerekli izinler verilmedi hatası alıyorum izinleri verdiğim halde
Oyunlarımızın büyük çoğunluğu Android 13'e uyumlu değil. Being a DIK son sezonu, ondan sonra çıkan ve güncellenen oyunlara girebilirsiniz sadece.Samsung a73 Android sürümü 13 olan telefonumda gerekli izinler verilmedi hatası alıyorum izinleri verdiğim halde
Evet daha sonra normali indirip oynadım teşekkürler..Özel çeviri kısmından mı indirdin oyunu.
Seçeneğe bağlı olarak kadın karakterlerden birini arkadaşınla paylaşabiliyorsun.Ntr yok demi bunda
Tüm bölümler içinde.EP9 yazıyo ama 1.bölüm de içinde demi ?
Konu içerisinde farklı linkler verilmediyse tek bir link verildiyse bütün bölümlerin içinde olduğu anlamına geliyor.EP9 yazıyo ama 1.bölüm de içinde demi ?
Oyunun boyutu ile oynanış süresini kıyaslamak pek mantıklı değil. Görsel kalitesi yüksek bir oyun olduğu için kısa sürebilir ve tabii ki oynanış hızınıza bağlı olarak.Arkadaşlar oyun boyutu 6.5 gb olmasına rağmen bende çok kısa sürdü ( 2 saat falan )acaba benim oyunda mı sıkıntı var yoksa çabuk mu bitiyor ?
Tamamdır cevap için teşekkürler.Oyunun boyutu ile oynanış süresini kıyaslamak pek mantıklı değil. Görsel kalitesi yüksek bir oyun olduğu için kısa sürebilir ve tabii ki oynanış hızınıza bağlı olarak.
Rica ederim iyi oyunlar.Tamamdır cevap için teşekkürler.
bence araya Artemis de girebilirHikaye olarak
-Sunshine love
-Acting lesson
-Deluca family
-Summers gone
-Where it all began
Genel olarak(yazdigim disinda)
-Being a dik
-intertwined
-No more money
-University the problems
-Shut up and dance
-Milfy city
-Midnight paradise
-Aoa
-Savior
-Live to fight
-Become a rockstar
-Away from home
-Family matters
-No more secrets
-City broken dreamers
-Summer Scent
Biraz uzun oldu ama bunları öneririm
Onu yazalı çok oldu araya girecek oyunlar var evetbence araya Artemis de girebilir
Ne hatası veriyor?Oyun özel çevirisi hatası veriyor bende 3. Bölüm 2 kısma kadar mağaza paketi var ama devamı için yok mağazadada yok , madem öyle özel çevirinin mantığı nedir ?