Shut Up and Dance Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Shut Up and Dance Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 10 Part 2 V.1.3
GaridesKafa

GaridesKafa

Kayıtlı Üye
Kredi
3₺
Samsung a73 Android sürümü 13 olan telefonumda gerekli izinler verilmedi hatası alıyorum izinleri verdiğim halde

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Samsung a73 Android sürümü 13 olan telefonumda gerekli izinler verilmedi hatası alıyorum izinleri verdiğim halde
Oyunlarımızın büyük çoğunluğu Android 13'e uyumlu değil. Being a DIK son sezonu, ondan sonra çıkan ve güncellenen oyunlara girebilirsiniz sadece.

F

foxeidon

Kayıtlı Üye
Kredi
5₺
EP9 yazıyo ama 1.bölüm de içinde demi ?

Y

Yutorimoyasi9

Arkadaşlar oyun boyutu 6.5 gb olmasına rağmen bende çok kısa sürdü ( 2 saat falan )acaba benim oyunda mı sıkıntı var yoksa çabuk mu bitiyor ?

MRainb0w

MRainb0w

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar oyun boyutu 6.5 gb olmasına rağmen bende çok kısa sürdü ( 2 saat falan )acaba benim oyunda mı sıkıntı var yoksa çabuk mu bitiyor ?
Oyunun boyutu ile oynanış süresini kıyaslamak pek mantıklı değil. Görsel kalitesi yüksek bir oyun olduğu için kısa sürebilir ve tabii ki oynanış hızınıza bağlı olarak.

P

proof

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hikaye olarak
-Sunshine love
-Acting lesson
-Deluca family
-Summers gone
-Where it all began

Genel olarak(yazdigim disinda)
-Being a dik
-intertwined
-No more money
-University the problems
-Shut up and dance
-Milfy city
-Midnight paradise
-Aoa
-Savior
-Live to fight
-Become a rockstar
-Away from home
-Family matters
-No more secrets
-City broken dreamers
-Summer Scent
Biraz uzun oldu ama bunları öneririm 🙂
bence araya Artemis de girebilir

J

Jack_son2

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Oyun özel çevirisi hatası veriyor bende 3. Bölüm 2 kısma kadar mağaza paketi var ama devamı için yok mağazadada yok , madem öyle özel çevirinin mantığı nedir ?

Üst Alt