Hatanın ekran görüntüsünü atabilirsen iletirim, düzeltilir.kennyR sayın yetkililer oyunda galeri kısmı açılmıyor hata veriyor bilginize
Hatanın ekran görüntüsünü atabilirsen iletirim, düzeltilir.
Sorunu bildirdim. Şimdilik Mega linkini kullanınız.cloud bozuk sanırım 404 hatası veriyor...
Yoksay tuşunu bastığında hikayeye baştan basliyorAlihan Bu tarz hataları yoksay tuşuna basıp geçebilirsiniz.
Eğer yoksay dediğiniz halde ilerleyemiyorsanız veya hata tekrarlanıyorsa Discord sunucumuza gelip #「」android-hatalar kanalına bu tarz bir ekran görüntüsü atabilirsiniz.
Net bir tarihi yok.Ne zaman betadan çıkar
Linkleri düzelttim ama sen zaten normal çeviriye erişebiliyorsun, özel çeviri değil. Ayrıca özel çeviri eski sürüm.Android için cloud da hata veriyor özel ceviriri de
Bir üst mesajda cevabını verdim, yanlış linkten indirmişsin.2 dolara satın aldım ama oyunu yükledikten sonra bende olmadığını söyleyip mağazaya gönderiyor
Linkleri düzelttim ama sen zaten normal çeviriye erişebiliyorsun, özel çeviri değil. Ayrıca özel çeviri eski sürüm.
Sizde oyunun normal çevirili olan hali mevcut fakat siz özel çevirili olan halini indirmeye çalışıyorsunuz.2 dolara satın aldım ama oyunu yükledikten sonra bende olmadığını söyleyip mağazaya gönderiyor
2 dolara aldığım şeyin içinde özel çevrili hali olmuyor mu sadece normal versiyonu muSizde oyunun normal çevirili olan hali mevcut fakat siz özel çevirili olan halini indirmeye çalışıyorsunuz.
Hayır, özel çevirisi alınmıyor zaten VIP özel çeviri o. Mağazadaki destek paketlerinin özellikleri altlarında yazıyor.2 dolara aldığım şeyin içinde özel çevrili hali olmuyor mu sadece normal versiyonu mu
Oyuna ufak bir güncelleme gelmiş fakat güncellemeye değer bir güncelleme almamış güncellenmeye değer bir güncelleme geldiğinde toplu bir şekilde oyunu güncelleyeceğiz.Bu oyunun cikan en son sürümümü bunun ustune baska surumleri çıktımi