Phoenix
Editör
Telefonunuzun android sürümü kaç acaba?Ne yaparsam yapayım düzelmiyor.
Telefonunuzun android sürümü kaç acaba?Ne yaparsam yapayım düzelmiyor.
Aynı hata herkesde var o görev ilerlenmiyor yapımcı kaynaklı bir hata. Sonraki güncelleme çıkıp çevrildiğinde hata da giderilmiş olur.bende de var sanırım oyun bozuk psikoloğun görevide yapılmıyor
Bu hata bizden kaynaklı değil. Oyun motoru Android 13 sürümünde düzgün çalışamıyor ne zaman çözüleceğine bilinmiyor maalesef.Telefon android 13
Kadın başrol oyunlar:Ana karakterin kadın olduğu güncel oyunlar varmı ?
Oradan sonra ilerlemiyor oyun. Genel bir hata, sonraki sürümde düzeltilecektir.Hinn, Bille ve Belle ile konuştuktan sonra hikaye ilerlemiyor. Onu nasıl çözücem.
Sürümünüz android 13 ise şu anlık yapacak bir şey yok. Artık android 13'de 3.parti yüklenen APK dosyalarında dosya izni istenmiyor, Google kaldırdı. Biz de bir çözümünü bulduk, zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.Bir çok oyunda gerekli izin verilmedi diye hata veriyor bütün izinlere bakıyorum ama sorun görünmüyor daha önce karşılaşan çözen oldu mu?
Linkleri geçmek için;Lan bu oyunları nasıl indiricem abuk subuk sayfalara atıyor
Aslında bahsettiğiniz oyunların orijinal konuları onların üzerine ilerliyor, fakat çevirmenler direkt böyle çevirmekten haklı olarak çekiniyor sanırım.Yahu bu öğrenci erasmus aynı evi paylaşan genç adam dul ev sahibi tarzı oyunlar biraz sıkmaya başladı. Kusura bakma sayın yönetici ama biraz daha farklı oyunlar gelebilir mi? Sizlik bi durum değil anliyorum ama senede bir iki gelip bakıyorum yeni bişeyler var mı diye hep aynı oyunlar Emeğnize sağlık bu arada sadece sohbet niteliğinde ufak bi serzeniş. Saygılar.