Phoenix
Editör
Muhtemelen normal linkten indirmemişsinizdir oyunu silip normal linkten indiriniz.Normal linkten indiriyorum fakat erişim yok diyor. Ne yapmalıyım
Muhtemelen normal linkten indirmemişsinizdir oyunu silip normal linkten indiriniz.Normal linkten indiriyorum fakat erişim yok diyor. Ne yapmalıyım
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Son sürüm nezama gelir acaba
Sex note şifreleri;Galeri şifresi ne
İnternette oyunun oynanış videosu veya rehberi bulunabilir onlara bakabilirsiniz.3 kızla konuştuktan sonra hikaye ilerlemiyor çözümü bilen varmi
O ekran da beklemeniz gerekiyor oyun arka planda dosyaları işliyor ondan beklemen gerekiyor eğer fazla bekletiyorsa oyunu kapatıp tekrardan girmeye çalışın ama yine de aynı bekletecektir.Giriş bilgilerini yazıp oyuna giriş yaptıktan sonea adult ekranında kalıyor oyuna girmiyor
Değil.Son sürümmü
Yok kral internette yeni ayın için okuldaki 3 kızla konuş diyor konuştuktan sonra sahilde buluş vs ama sahile gidilmiyor o hikaye ilerlemedigi için ogretmende ilerlemiyor kaldı öyleİnternette oyunun oynanış videosu veya rehberi bulunabilir onlara bakabilirsiniz.
Oyun bug'a girmiş olabilir daha eski bir save den tekrar oynamayı deneyebilirsiniz.Yok kral internette yeni ayın için okuldaki 3 kızla konuş diyor konuştuktan sonra sahilde buluş vs ama sahile gidilmiyor o hikaye ilerlemedigi için ogretmende ilerlemiyor kaldı öyle
ben de takıldım oradaYok kral internette yeni ayın için okuldaki 3 kızla konuş diyor konuştuktan sonra sahilde buluş vs ama sahile gidilmiyor o hikaye ilerlemedigi için ogretmende ilerlemiyor kaldı öyle
Oyunda yapımcıdan kaynaklı genel bir hata olabilir.ben de takıldım orada
Hayır, şu an oyun betada değil herkesin erişimine açık.Oyunu oynamak için destekçi olmakmi lazım oyuna girip hesaba giriş yap dediğimde beni siteye atıyor
denedım ılk oldugunda ama hayır problem duzelmedı sahıle gıdılmıyorOyun bug'a girmiş olabilir daha eski bir save den tekrar oynamayı deneyebilirsiniz.
O zaman oyunda bir şeyi eksik yapıyor olabilirsiniz tekrardan bir kontrol etmekte fayda var.denedım ılk oldugunda ama hayır problem duzelmedı sahıle gıdılmıyor
epey baktım ancak yok hocam bır hata gozukmuyor gıbı oyuna ılk basladıgımızda 2 secenek verılıyor ılerıye atla kısmında ogretmenın sevıyelerı acılmıs gozukuyor ancak bastan baslayınca gecılmıyorO zaman oyunda bir şeyi eksik yapıyor olabilirsiniz tekrardan bir kontrol etmekte fayda var.