nerede takıldınız?Oyunu neden indiremiyorum yardımcı olacak biri var mı?
Aynı problem bende de varLinett in görevinde ilerleyemiyorum
Billie,Hinn,Belle ile konuştum olmuyor. Uyudum zaman geçirdim vs hiçbir şey olmadı ne yapmam lazım
Aynı hata herkesde var o görev ilerlemiyor yapımcı kaynaklı bir hata.Aynı problem bende de var
Aga bende de aynı hata var valla yabancı kaynaklara baktım millet takır takır oynuyorLinett in görevinde ilerleyemiyorum
Billie,Hinn,Belle ile konuştum olmuyor. Uyudum zaman geçirdim vs hiçbir şey olmadı ne yapmam lazım
Çevrilen 0.19.5 erken erişim versiyonu. Erken erişim versiyonunda hata olması muhtemel. Sonraki güncelleme çıkıp çevrildiğinde hata da giderilmiş olur.Aga bende de aynı hata var valla yabancı kaynaklara baktım millet takır takır oynuyor
Oynamadıysanız Summer time saga ve What a Legend oynamanızı öneriyorum. Ekstradan tekrardan 2d oyun arıyacak olursanız;2d bu tarz oyun onerirmisiniz cok begendim de...
Aynı hata herkesde var o görev ilerlemiyor yapımcı kaynaklı bir hata. Sonraki güncelleme çıkıp çevrildiğinde hata da giderilmiş olur.3 lü ritüel sırasında billie hill ve diğer kızla konustumö ama buga girdi sanırım olmuyor bilgisi olan var mı?
Oyunda Cadılar Bayramıyla ilgili bir gün var daha o güne gelememişsiniz. Oyunda ilerlediğinizde açılacaktır.Cadılar bayramı etkinliğini nasıl açabilirim
bende de var sanırım oyun bozuk psikoloğun görevide yapılmıyorLinett in görevinde ilerleyemiyorum