MRainb0w
Yetkili
Daha fazla öneri almak istiyorsanız Discord sunucumuza katılarak öneri alabilirsiniz.
Galeri: A-O.C | Hileler: A.O-CSex note hile kodu neder DC yazdım cevap seren olmadı
10 Eylülde başlayacak.İçerik ayı ne zmn başlıyor acaba
Tamamdır sağol10 Eylülde başlayacak.
Rica ederim.Tamamdır sağol
Oyunu oynamadığım için bilmiyorum ama tahminen oyunun hikayesi üzerine güncelleme gelmiştir.Yeni sürümde eklenen şeyler neler
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Janenin görevlerini bitirdim ama kyllde hala hanede ilerlemeye devam et diyor nasıl yapcam
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Benim ki giriş yapamiyor şifremi giriyom olmuyor
Mevcut sürümde A.O-C olarak ayarlanmadı. Kod kısmına 'xi9wp1' yazarak galeriye erişebilirsin.sex note galeri koduna A-O.C veya A.O-C yazdığım zaman yanlış kod diyor
Özel çevirili hali güncel değil. Sadece normal Türkçesi güncel.sex note özel sürüm indirdim ama eski dlsyayı indirdi..normalde Sürüm: 0.19.5 indirmesi lazım ama indirince sürüm: 0.14.0f indirdi..neden eskisini indirdi???yardım edebilecek biri varmı..