Phyrosca
Kayıtlı Üye
Kullanıcı adınızda veya şifrenizdeki Türkçe karakterleri ingilizceye çevirin otomatik olarak giriş yapacaktır.Yardııııım edin oyuna giriş yapıyorum bana kulanıcı adı yada şifrenız yakın diyor
Kullanıcı adınızda veya şifrenizdeki Türkçe karakterleri ingilizceye çevirin otomatik olarak giriş yapacaktır.Yardııııım edin oyuna giriş yapıyorum bana kulanıcı adı yada şifrenız yakın diyor
Sıraya alınıp en kısa sürede çevrilecektir.Sitede olan sürüm 0.14 yapımcı 0.17 yi yayınlayalı 1 ay olacak çeviri ne zaman gelir?
Beklediğim güncelleme. Güzel bir oyun tavsiye ederim.
Konunun ilk sayfasında paylaşılan tarih güncelleme aldığında güncelleniyor.oyunların altına son güncelleme tarihlerini eklerseniz güzel olabilir
Net bir tarih veremiyoruz ama listeye alınıp çevirilecektir.17 sürümünü bekliyoruz
Oyunlar her zaman en güncel şeklinde yayınlanır. Eğer oyun betadayken yeni güncelleme gelirse çoğunlukla oyun güncellenir.Biz 17 yi bekleyene kadar yayımcı 17.5 i yayımladı ve kısa süre içerisinde(2-3 hafta gibi) 18.0' yayımlayacağını söyledi. Ceviri ekibinin biraz daha bekleyip 18.0'ı beklemesi çok daha iyi olur.
Malesef çeviri durumlarıyla ilgili bilgi veremiyoruz.Bunu bilmiyordum teşekkürler. Çeviri ile ilgili hâlen bir gelişme yok mu peki bayadır bekliyoruz bu oyunu?
Yaklaşık 3 kere bitirdimGrim reaper oyununu deneyebilirsin.
İngilizcen var ise Dreamland Wanderer, My tuition academy ve monster girl 1000 deneyebilirsin.Yaklaşık 3 kere bitirdim
!İngilizcen var ise Dreamland Wanderer, My tuition academy ve monster girl 1000 deneyebilirsin.
Rica ederim.Teşekkürler
!
Birçok oyun güncellendiği için elimizden gelen en kısa sürede çevirmeye çalışıyoruz. Muhtemelen yeni sürümüyle birlikte gelebilir.18.0 yapımcı tarafından yayımlandı ama biz hâlen 14.0 sürümünden güncelleme bekliyoruz. Bu kadar etkileşim alan ve beğenilen bir oyunun çeviride ihmal edilmesi üzücü...